Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
stanje zunaj 2h pred tekmo je fenomenalno... Vse terase pripravljene in že polno zasedene, polno avtov se vozi s slo zastavami, videl sem celo nekaj hiš, kjer so izobesili slo zastavo. Neverjetno kaj dela nogomet. Gremo Slovenija
kera pa izjava Stareta (o tem zakaj prihaja do takih prekrškov in kartonov) :"ko tem starejšim, slabše pripravljenim nogometašem mlajši z žogo uidejo naprej, je edini način, da ga zaustavijo prekršek, ki se sankcionira z kartonom" - favl je naredil nad Stankovičem
Jaz sem vedu da ne bo dobro. To nikoli ni dobro da naši tako zgodaj povedejo za 2 gola ali več. Dobro zdaj kar je je. Zdej zvečer navijamo za Anglijo danes, pa za alžirijo potem ko bo USA-ALG ne??
Če sem prav seznanjen je drugi kriterij (za točkami) gol razlika in ne medsebojna tekma. Če naši zgubijo 2:0 z Angleži, potem razen v primeru remija med zda in alžirijo, popušimo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.