[nogomet] SP 2010

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Tudi jaz sem večino tekem spremljal na vikendu - ker ne lovim SLO2, sem pač tekme spremljal na HRT2.
Komentatorji so odlični.

No eno zadnjih tekem sem gledal doma. Stare je spet presegel samega sebe. Ne vem, ali je nonstop zadet, ali pa ima to prirojeno.
Komentar "žoga ga je zadela na stik trupa in zgornje okončine" je popolnoma neprimeren. Madona, saj nismo na zdravniškem simpoziju. Dobro, a ne komentira boksa, bi Zavec verjetno lomil mandibule nasprotnikom.

Cepec prve vrte ...

LP

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Ne vem pri tem Staretu imam občutek, ko da je večkrat vlit. Tako čudno govori, ko nekdo, ki ga ima par litrov pod kapo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Tudi jaz sem večino tekem spremljal na vikendu - ker ne lovim SLO2, sem pač tekme spremljal na HRT2.
Komentatorji so odlični.

No eno zadnjih tekem sem gledal doma. Stare je spet presegel samega sebe. Ne vem, ali je nonstop zadet, ali pa ima to prirojeno.
Komentar "žoga ga je zadela na stik trupa in zgornje okončine" je popolnoma neprimeren. Madona, saj nismo na zdravniškem simpoziju. Dobro, a ne komentira boksa, bi Zavec verjetno lomil mandibule nasprotnikom.

Cepec prve vrte ...

LP

MODEL reku je ROKA ga je zadela v predel kjer se stikata zgornja okončina in trup. Če bo reku žoga bi še nekak šlo!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Ne bi rekel, da je bil pijan. Vsaj ne toliko kot tule, ko se sliši kako se mu zapleta jezik

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tega se spomnim, to je tisto, kjer so ga vgrli dol po dveh tretjinah
evil.gif

No, se kadar je nalit, dalec presega sposobnosti komentiranja Iva Milutinovica "Innnn .... nov kotttttt".

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
A je kdo opazil kaksne je streljal Bergant v studiu tistemu Nizozemcu, dokler je bil se Kovac tam ? Kasneje nisem spremljal.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ne obremenjuj se z Bergantom, raje se obremenjuj z Milovanoviæem
grin1.gif

Studio pa gledam vedno na HRT2, tekmo nam pa zatemnijo
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Dobra gola
cheer.gif
in dokaj dolgočasna tekma.
Je še koga zabolela čeljust ob tisti brci?
evil.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jah, danes Milutinovic ze spet "blesti". Zdaj mu uspe v cisto kratkih stavkih razvleci tiste soglasnike, brez da bi vmes porinil se kratek premor (...). Tudi tega se ne spomnim, da bi ga kdaj prej slisal razvleci 'j', danes mu pa niti to ne dela tezav ("zdajjjj").

Bergant je takrat, ko je voditeljica prisla do Burov ("Boere") in o tem govorila z gostom v studiu (prisla sta dva Nizozemca, punca je bila ocitno ves cas tiho, mozak je pa govoril kar solidno slovensko/primorsko ... za Nizozemca) in je tip razlozil, da pride to ime od besede "boere", "kmetje" in Bergant blekne "kmetavzi" ali "kmetavzarji" (nisem 100% preprican katero je bilo, poglejte jutri ponovitev).

Pa celo oddajo je streljal kozle, npr. "dobro bi bilo, da Urigvaj zmaga, ker bo tako Slovenija lahko nekaj izvozila" (Vasle je omenil, da je neko podjetje v Urugvaju ponudilo pol kupnine za TV nazaj, ce pride Urugvaj v polfinale, Bergant je to komentiral najprej s tem, da bi lahko potem Gorenje kaj dol prodalo ?!, kasneje pa se ta cvetka o izvozu), potem voditeljica nekaj komentira "znamenite juznoafriske zelenice", on jo pa samo zatre "no, teh ni, ampak vseeno .." in utihne in podobne neumnosti. Kot pravijo v oglasih za avte: vredno ogleda !

Za moje pojme zelo soliden prvi polcas, glede na to kaj je v igri, tista popestritev z udarcem v glavo je bila tudi zanimiva, upam, da bo drugi polcas brez kaksnih nepotrebnih (tudi ce so nenamerne, kot je bila ta) grobosti/poskodb in naj zmaga boljsi ... Urugvaj !
smile-1.gif
Sem neposten, so Nizozemci veliki favoriti, ampak navijam za manjse.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
skoda da Urugvaj ni zmagu, saj bi bilo treba Nizozemcem pokazati, da je treba izkoristit vsako priložnost, ki jo imajo ne pa da se afnajo. Sem drugače veliiiik navijač Nizozemcev, vendar me na tem SP še niso prepričal z igro. Če bodo dobil v finalu nemce, se bojim da jih bodo nemci pojedl, sicer upam da ne, ampak bojim se pa da bo tako.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
To nej bi bla provokacija?

Res ti toplo svetujem, da v tej temi več ne komentiraš, ker o fuzbalu nimaš pojma. Razne osebne opazke pa lahko zadržiš zase.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nevem a se vam ne zdi da so ae Argentinci in Urugvajci vdali prehitr? Za Slovence je bila mogoče provokacija sam Kek je proti USA vseeno zajebu. Pa če se vam vseeno zdi da veste več o fuzbalu kot jaz