[nogomet] SP 2010

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Čisto normalno je tako komentiranje. Kaj bi pa ti rad poslušal ??? Alves................... robinho.......... kaka................ alves.............. kaka..........

Je to zate komentiranje ???

Dobro je da izveš kaj o komu, pa še tip nonstop govori, če nebi tračel govoril zraven bi bilo 3/4 tekme tišina..

Tako komentiranje kot ga ti in nekateri hočete imate pa na radiu kjer ne vidiš slike, tako da je tako komentiranje smiselno - tečejo za žogo, so na sredini igrišča, kaka ima žogo, strel......... ti pa vse to vidiš na TV.

Tako da lahko prižgeš TV pa izklopiš zvok in daš na radio zvok
grims-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ne, tisto je predolgočasno, hočem zvedeti morda nekaj kar še ne vem (o nasprotnikih ki igrata), morda kar takega kaj lahko vpliva na igro, želim da se uporablja čisti nogometni žargon, da ne komentirajo tekem "skijaši", v glavnem, nekako stil komentatorjev južno od Kolpe mi zelo leži.

pri tem me tudi en klinc zanima Mojca Mavec in njen obisk nekega bara v čilu, kjer delajo sicer primerno pomanjkljivo oblečena dekleta
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Na HRT ne govori non stop priimkov pa mu uspe vseeno komentirat brez nekih tračev. TRači so za ženski nogomet..., sej se ne gleda Lady video povzetka, ampak World Cup.

Manjka mi komentiranje tekme. Da komentira stvari, ki jih povprečni gledalec ne opazi. "ta in ta je zaspal pri tej in tej podaji, očitno je ta in ta hitrejši...., španci napadajo po levi strani, kjer jih zaenkrat slabo ustavlja ta in ta obrambni igralec....selektor bo moral počasi razmišljati kako zakrpati luknjo na desni strani. Na klopi sta še igralec X in Y, ki sta sicer manj izkušena a hitrejša nogometaša, ki bi lahko ujela španskega napadalca... "

Na ta način in še mnogo drugih zadev.

@devil

Povej za koga boš navijal jutri, da stavim kontra.
hysterical-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36

Skoraj 100% tocno, na zacetku ima tip ocitno nekaj treme ... Priblizno pri 1:02 ("... meddddd Milanom in Juventusom") mu prvic uspe razvleci se soglasnik + prilepiti polglasnik, kakor jih oni bumbar ob komentiranju tega SP v resnici mrcvari, prej pa malo petirava s samoglasniki
smile-1.gif
Potem je boljse proti koncu, ko se tip ocitno sprosti in ga cisto zadane ("in tammmm po mojem mnenju ..."). No, to mi gre neverjetno na jetra pri vseh komentatorjih, tisti cepci na komercialki, ki poskusajo zapolniti praznine v svojem zanic komentiranju na isti nacin, niso nic boljsi od njega.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Včeraj sem imel čast spoznati Matjaža Keka. Čisto preprost človek, dal mi je roko in rekel: zdravo, jaz sem Matjaž...Potem se je pogovarjal z mano, kot da sva stara znanca.Čisto nič vzvišen, ali pa kaj.Seveda sem mu čestital za dosežke s slovensko reprezentanco.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Potem pa vidis na TV enega Primoza Gliha, ki se vedno lebdi na oblacku tistih treh nepomembnih golov v Splitu pred debelim desetletjem, ki se v studiu obnasa kot ena primadona ... se ne razloci dobro ali misli da je prisel na drzavno TV ali v gay bar.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Včeraj sem imel čast spoznati Matjaža Keka. Čisto preprost človek, dal mi je roko in rekel: zdravo, jaz sem Matjaž...Potem se je pogovarjal z mano, kot da sva stara znanca.Čisto nič vzvišen, ali pa kaj.Seveda sem mu čestital za dosežke s slovensko reprezentanco.

Sam ga nisem spoznal osebno, sem pa slišal že nekaj podobnih zgodb kot tvoja, da je zelo fajn človek
zmaga.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Po moje bo tud en uzas... Spanija bo, kot barca drkala tisto zogo tam okol sredine do onemoglosti, Portugalci bojo pa kot v navadi pri pripravi napada raj podal nazaj golmanu al pa branilcu..

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Seveda. Normalno je da greš u napad, podaje v obrambni polovici so fail za faktor zanimivosti. Seveda pa, normalen človek se poserje na zanimivost pa poskuša zmagat z nekim dostojnim izidom. Da bi ostali brez osmine bi bil prevelik fail. Pravtako se marsikdo poserje, če vzhodne rase ni več zraven in da igrajo Paragvaj pa Urugvaj pa Pičkindimogvaj neko svoje južnoameriško prvenstvo.