[Nogomet] Prestopi 2008/2009

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
K se ni to govorilo že kak teden ali dva nazaj? Pa je Adebayor sam demantiral vse skupaj. Dvomim, da bo kej. Obenem si pa bolj želim Drogbe ali Etooja. Sploh slednji bi bil vrhunski nakup.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
mah Eto'o za moje pojme glumi preveč zvezdnika......Drogba pa je na žalost že v letih....Adebayor je bestbuy, kar trg seveda ponuja.....sicer pa bi najraje imel Torresa
smile-1.gif

Se mi kar sline cedijo, če pomislim na trio Kaka, Pato, Torres......mmmmmm

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Samo za Adebayorja so pred tedni zahteval 40 mio€, kar pa je občutno preveč. Pa vprašanje če se bo znašu v Italiji. Jst bi bil tut za Etoja, samo ga bo pomoje kr Muri pohopsal.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ma zadnja novica je, da je Adebayor pristal na prestop v Milan, Arsenal pa zahteva 37mio €.....Galliani je rekel, da je Adebayor prvi na listi za nakup in da bodo storili vse, da ga dobijo......Eto'o je več kot pol sezone poškodovan in pa še z reprezentanco je kar precej odsoten.....
Nevem no, meni je Adebayor za Milan super izbor, ker rabimo enega napadalca, ki je nevaren na visokih žogah in da pomaga ekipi z zadrževanjem žoge, da se ekipa pomakne v napad.....Eto'o je zame kot Suazo s tem, da ima prvi srečo, ker je igral z Ronaldinhom in je prišel do lahkih golov....Daj Suazu Ronaldinha in boš videl koliko golov bo zabil.....

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Zdej bomo pa vidl, kateri bo lahko več Portugalcev pripeljal v svoj klub.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Portugalska reprezentanca pa bo sestavljena iz igralcev dveh klubov in Ronalda.
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Niti eden še ni, vse so zaenkrat namigovanja. Deco morda, sicer pa Chelsea diši bolj Torres in bi naj ponudili 40 milj. € zanj. Scolari pa še itak ima polne roke dela na euru.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
40mio funtov.. ne eurov.. to je 50mio eurov.

Ne bo uspelo, prej bo uspelo, da pride Villa k Lpoolu
cheer.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pri Poolu?

Wingerja naj bi bila Bentley desna stran, leva stran pa Riera oz. mogoce celo Quaresma, ce ne pa se naprej Babel. Sredinci pa Gerrard, Barry, Mascherano in Lucas..

Obramba: zelo ofenzivna Dossena in Degen, ter itak eden boljsih svetovnih branilcev Carragher ter superpotenciala Agger in/ali Skrtel.

Golman je pa tudi dober..

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Že nakaj časa nazaj, mi je igralec Celja omenil, da je Slaviša najresnejši kandidat. Slaviša verjetno rabi nove motive, spremembo okolja, pa še finančno Celjani dobro stojijo.

Celjani, bodo letos še kako konkurenčni
wink-1.gif