[Nogomet] Prestopi 2008/2009

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jamie je že 3 leta v penziji
smile-1.gif
poškodbe so ga pošteno zdelale, je pa bil hud igralec ja.

Čeprav, če pomisliš: Cruz in Crespo sta za veteransko ligo že počasi, obema se izteka pogodba, morda pa le bo kaj kruha za Drogbaja tu. Čeprav ne vem...... se bo hitro kak shitty našel vmes, imam taki občutek. Strinjam se pa da Drogba verjetno gre po koncu sezone, poškodbe in Anelka so ga fajn pohebali
smile-1.gif

Kako? pri meni v FIFA09 ligi je Drogba z naskokom prvi strelec Premiershipa.
hysterical-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Scolari pa Quaresma me cudi
smile-1.gif

Na Euru je vsacga drugega na krilu raje igral, kot Quaresmo.. Skoraj ni dobil sanse, a pri Chelskiju misls, da bo pa cufal?
ne-ne-1.gif

Škoda bi ga bilo. Jaz bi ga pustil še malo pri West Hamu, da si nabere izkušnje. Je sestavil super borbeno moštvo, smo ta vikend bolj po sreči in individualni kvaliteti Giggsa zmagal 1-0. So trdi v obrambi in hitri na kontri.

Se omenja vse od Ancelotija, Rijkarda, Mancinija do Gusa Hidinka. (za slednjega sem najbolj v dvomih da bi sprejel, pa bi bil po moje idealen). Anceloti je tudi ikona Milana in dokler gre Milanu dobro ne verjamem da bo šel.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
no in ker milanu ne gre dobro, ga lahko jaz pripeljem v London......Æelsky bo ustoličil Mancinija......pomojem......

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Jst tut mislm, da bo Mancini. Še Schuster je na voljo, mensezdi.

Drgač pa kr nej vzamejo Carlota, če ga hočjo!
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Ravno zato ker je sestavil skupaj zelo solidno moštvo ga vidim na klopi Chelsea-ja. Rijkaard pa tudi ko je prišel v barco ni imel veliko izkušenj, dolgo časa nazaj neka napol uspešna avantura kot selektor in izpad iz nizozemske prve lige
smile-1.gif

Na Mancinija nisem niti pomislil, prost je, pa pred časom je bilo tudi za njega zanimanje

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ej prou jebe se mi za čelsi. Itak so bedni. Beniteza nej vzamejo. Njega dam takoj.