[Nogomet] Prestopi 2008/2009

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Ja ta isti Oddo, ja....sej, če se spomnim kako je igral sem vesel, da je šel stran, ampak za rezervo pa je bil kar ql......

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saha v nEverton

Zenit pa speecka manutd
shocked-1.gif

zbrisani posti

Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
Quaresma v Inter..........za 20 mio € + Pele
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Čorluka v Tottenhamu. Naveza Modrič - Čorluka bi znala kar malo poharat Premiership, moralo mata zdaj ziher oba na vrhuncu.

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Drgač pa L'pool "dobil" 18letnega napadalca, brazilca z Italjanskim passportom Vitor Flora

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Kerlon(znameniti tjulenjček
grin1.gif
) v chievo
Riera v Liverpool
Berbatov baje ravno opravlja zdravniški pregled pri Man Utd
Man CIty pa je poslal ponudbi za Villo in Maria Gomeza.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
D. Milito nazaj k Genovi...
Rakičæ v Reggino
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Fedor pravi:
D. Milito nazaj k Genovi...

Posledica jadne Zaragoze, ki je imela po mojem mnenju v igralcih potencial vsaj za UEFO. Žalostna zgodba kluba, ki mi je bil všeč.
frown-1.gif

Škoda ja, noter pa so neke Malage in podobni kalibri. Ampak saj Zaragoza je nedolgo nazaj že dala to skozi, se bodo že pobrali.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Berbatov v Utd-ju za skoraj 40 milijonov €

Robinho pa pri Cityu
grin1.gif
novi arabski lastniki so pa kar konkretno pokazali svoj denar, Robinho je bil še malenkost dražji

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tudi za Villo so se zanimali, pa so jih pri Valenciji gladko odjebali. Predvsem v zimskem prestopnem roku bo spet zanimivo, Real bo ziher kupoval spet, Shitty pa tudi, sploh če na prvi dan prestopnega roka ne bodo med prvimi 5 ekipami
smile-1.gif

Ja meni se tudi zdi podobna poteza, da bi le Robinho pokazal več kot ona2 v West Hamu

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
KSZ

Ne vem kam naj napišem, ampak bom kar tle. Tole kar se dogaja v današnjem nogometu, nenormalni prestopi in vse skupaj mi gre na ku...... Ne vem, mislim da fuzbal ni več to kar je bil, vse postaja umetno. V klubih ni več domačih igralcev, katere je bilo vedno užitek spremljati, pa čeprav niso na igralski ravni odmevnih prestopov. Zatira se huliganizem, ki je sestavni del nogometa,.....

Prov zanima me kje še najdete tak entuziazem do spremljanja nogometa, prepucavanja na alterju,....

Nogomet je izgubil dušo, ah kje so stari old skul časi......

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Lepo, potegneš ven videokaseto in pogledaš kako 8 let staro tekmo ali več, recimo milan- lazio
smile-1.gif
(ja fedor, celo milan je bil včasih sposoben igre)

Saj tudi v angliji imaš middlesbrough, west ham, man utd,aston villo,everton pa še kak klub ki ima veliko svojih igralcev in se pač drži še malo tradicije, imaš pa klube brez neke zgodovine ki imajo pač sugar daddya za sabo
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Brez huliganizma ne gre, neprecenljiv je pogled na sesuto mestu po lokalnem derbiju..
crazy1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Prou fajn je gledat angleško ligo ko na štadionu vsi sedijo:D Saj men....

Je pa res da sovražim pomanjkanje angleških igralcev v Liverpoolu....