NOGOMET - Kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2010

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Napačen timing pri šaltanju?
smile-1.gif

Jaz sem gledal samo drug polčas naših, proti koncu so dvakrat plavali v obrambi, ampak poljaki so res neverjetno slabi, podarjene šanse niso izkoristili, zadnjega pasa ne vem če so kakega dali, totalnno neuigrani in brez borbe. Všeč mi je bila borba pri naših, da je žoga hitro tekla po tleh in da so goli padli iz izdelanih akcij. Sploh Birsin gol je bil lep
smile-1.gif

Hrvati pa katastrofa, prava razbita vojska, angleži so se pa pri 5-1 borili za vsako žogo kot da izgubljajo, to je pravi pristop. Res je kot sta zaključila njihova komentatorja, "još smo dobro prošli" . Zdaj pa niso več odvisni sami od sebe za dodatne.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Naši morajo dve zmagat oni morajo pa dve popušit ne? Težka bo.
rolleyes-1.gif
Kaj če smo drugi pa dodatne kvalifikacije?

ja samo mi igramo z njimi in san marinom, torej je velik del v naših rokah, s tem da bi morda celo naši lahko bili prvi, če proti nam močno izgubijo, in z (mislim da) poljaki igrajo remi

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Že samo za zanesljivo drugo mesto potrebujemo dve zmagi, ker Čehi igrajo zdaj dve tekmi doma in sicer proti Poljakom ter Ircem. Poljake bodo z lahkoto odpravili, z Irci pa verjetno tudi, ker obe državi sta že brez realnih možnosti za drugo mesto in bodo verjetno z rezervo igrali proti Čehom. Če Čehi zmagajo obe tekmi imajo 18 točk, mi pa v primeru zmage samo nad San Marinom 17. Če s Slovaki zmagamo smo zanesljivo vsaj drugi, remi pa pomeni izenačenje s Čehi v točkah. Potem pa mislim, da šteje gol razlika (če slučajno štejejo medsebojne smo izpadli, ker so nas Čehi premagali mi pa njih nismo). Trenutno imamo +9 tako mi kot Čehi. Na koncu bi znali imet Čehi tam okoli +13, tako da bo treba San Marino premagat vsaj 4-0.

Slovaki pa so tudi premagljivi, nenazadnje smo jih že premagali. Treba bo ustavt Hamsika pa Weissa pa smo na konju, Šestak pa tako ali tako ne bo igral zaradi kartonov.

http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup_qualification_-_UEFA_Group_3

Minister

Pripravnik
21. avg 2009
418
1
16
Na oblasti
Hamsika nebo treba ustavljat, ker ima kazen

ob enakem stevilu tock se najprej gleda gol razlika

bo pa takole, in sicer za dva gola premagamo Slovake, oni remizirajo na Poljskem, nam pa zadostuje 2:0 proti S.Marinu
cheer.gif
J. Afrika

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Na nogomaniji nekako ugotavljajo da ima kazen tudi Šestak.... če jo ima res je to super, sta dva najnevarnejša že out. Realne šanse da nas prehitijo imajo samo Čehi ,ampak kot rečeno, zmagati morajo obe tekmi. Pa tudi Slovaki morajo igrati še z Poljaki. Ne pozabiti da poljaki vseeno imajo 11 točk in niso neki Luksemburg, da smo jih dobili v verjetno najboljšem momentu v zadnjih 10 letih, da je odletel selektor in da bo pod novim selektorjem verjetno vse zelo drugače. Predvsem pa da nikakor ne bodo "pustili" sosedom Čehom ali Slovakom da jih ponižajo, Irci so sicer bogi, vendar igranje z rezervo tudi njim ni v karakterju. Če izvlečemo remi od Slovakov smo verjento že 2.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Super tekma, super vzdušje na stadionu. Naši so res odigrali eno boljših tekem in z malo več sreče bi lahko bila zmaga dosti višja.

Edino ne vem kaj ni jasno navijačem, da mečejo te bakle na igrišče.
bonk.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Lep rezultat naših, sem ga spremljal na laptopu, medtem, ko smo sredi Fužin skrbeli za prenos tekme Bosna - Turčija in uživali ob petardah, ognjemetu in čevapih
grin1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Mah Čehi so vseeno dovolj dobri, da lahko zmagajo obe tekmi, sploh zdaj, ko je jasno, da so tako Irci kot Poljaki brez realnih možnosti...

Minister, takoj podpišem tvojo napoved...
grin1.gif

Minister

Pripravnik
21. avg 2009
418
1
16
Na oblasti
Citat:
Uporabnik Minister pravi:
Hamsika nebo treba ustavljat, ker ima kazen
se morem popravit,
v slovaskih medijih se ze pojavljajo namigi, da bo Hamsik zaigral proti Sloveniji,
torej nima prepovedi dveh tekem, ampak le eno

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
V Koelnu grozijo Novi

Sploh ne bom komentiral, ampak bom prilepil komentar z Index-a:

Citat:
"E Soldo.....zbog toga što si nesposoban za trenera sada očeš da prevališ odgovornost na Novakoviča....nije Novakovič kriv što je ove godine Koeln nikakav.... A kada si ti igrao za reprezentaciju, za tebe je to bila svetinja i igrao bi i sa jednom nogom...pravilno je to bilo... Ali budi čovjek i imaj iste kriterije i sada....
mietke • 2.10.2009 18:02:56"

Sej po eni strani razumem klub, sploh če je v krizi in si čimprej želi 100% pripravljenega Novakoviča, da bi jim ta pomagal do zmag.

Po drugi strani pa, če zdravnik potrdi, da je fit za igranje, potem je reprezentančna tekma še kako dober trening za naprej.

Glede na to, da je igranje za reprezentanco čast in privilegij, sploh pri nas kjer je Nova bog, mislim da ni fer da se mu to odreče - sploh na tako pomembni tekmi.

V vsakem primeru pa lahko klub in reprezentanca nekaj izgubita ali pa pridobita.

btw: a niso zdej neke reprezentančne odškodnine klubom, če se na rep. tekmi poškodujejo?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Mene zmoti ravno to, kar piše v komentarju. "Vatreni" Soldo bi igral za svojo repko po eni nogi in mu je bilo vseeno za klub. Zdaj pa je obrnil ploščo in je*e Novakoviæa.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
In ga hebe za brezveze, itak mu klub ne more preprečiti da se ne bi udeležil reprezentačne akcije. Soldo pa se izgovarja na druge, da bi prikril svojo nesposobnost, lani je Daum s precej slabšo ekipo dosegel precej več.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
torej, danes se bo vedelo dosti več o SP2010

js mislim, da bomo danes zmagali, prav tako pa se mi zdi, da slovaki v primeru današnjega poraza ne bodo uspeli zmagati proti čehom - torej direktna kvalifikacija na SP za naše
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Češ ena najpomembnejših tekem v zadnjih 20 letih, ker gredo prvič na SP odkar so samostojni, skratka, pritisk bo ogromen.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
a so si glede na prikazano sploh zaslužil dodatne
confused-1.gif

obramba angležev bo imela probleme na SPju.ferdinand je prava luknja.mislim da je čas da odide h sony eriksonu v noots county poleg soula

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No no.. Tudi Carrick, Gerrad pa se kdo niso bili na nivoju.. pocakaj, da v formo pridejo..