NOGOMET - Kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2010

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, a ti bos kaj pojasnu,
mogoce spet kasna otrocja primerjava iz sveta avtomobilizma
priden.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL, a ti bos kaj pojasnu,
mogoce spet kasna otrocja primerjava iz sveta avtomobilizma
priden.gif

joj, človek bi mislu, da so te zadeve znane tudi imbecilom, pa očitno niso

priznam, primerjava med X5 in X6 ni na mestu...

..ker je razlika med rezultatoma večja

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
razlika je vecja samo v ligaskem nacinu, torej na tockovanje

2-1 ali 1-1
nase pelje naprej ze minimalnih 1-0

joj, vedno večjo luknjo si koplješ

tvoja trditev je sicer pravilna, da jih vodi naprej v obeh primerih tudi rezultat 1-0, ampak, pri rezlutatu 1-1, jih bi še kak drug (pa ne mislim 2-0,3-0 itd)

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL, v zemljo rijes kvecjemu ti,
pr neodlocenem je potrebna zmaga, kakrsna koli
pr 2-1 je potrebna MINIMALNA zmaga, torej dat sam en gol 1-0

in kaksno zmago je lazje dosect???, mogoce tisto s tremi goli razlike, ki bi bli potrebni ob 2-0?????

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Men so oboji zanič igrali... Žal, so bili Rusi danes premagljivi, samo kaj ko nisem videl prave borbenosti naših...

Še dobro, da je povratna tekma v SLO, da bodo naši dobil ikaj več kril, zaradi domačega terena in navijačev... Vendar se bodo tudi Rusi pripravili na to...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
LOL, v zemljo rijes kvecjemu ti,
pr neodlocenem je potrebna zmaga, kakrsna koli
pr 2-1 je potrebna MINIMALNA zmaga, torej dat sam en gol 1-0

in kaksno zmago je lazje dosect???, mogoce tisto s tremi goli razlike, ki bi bli potrebni ob 2-0?????

še en namig: si že slišal za zadevo, ki se ji reče gol v gosteh?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL,
ponovno: 2-1 alpa 1-1, v MBju je potrebna zmaga in to z niskih 1-0
ce je v MBju recimo 2-1 pol gremo v podaljske, mogoce clo penali

3-2 za nase ??? hmmm, malo verjeten rezultat v takih tekmah

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Presneto čuk neumen

če je gor 1-1

je pri nas 0-0 dost da gremo naprej... matr ti pa si počasn

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
joj sta otroka, nehita se kregat sam zato da bi dokazala kdo je pametnejši... take stvari smo se šli v vrtcu ne pa zdej.

ON TOPIC:

tekma na splošno zelo slaba, prvi polčas se je vlekel v 3 p.m., prvi dobljeni gol je bil zelo lep, naša "obramba" obupna...
Drugi prejeti gol je bil potrditev prvega, obupna obramba in prejet beden gol.
Tretji gol, bravo Koren + Pečnik. Strel Korena me je najbolj impresioniral, Pečnik je samo še lepo pospravil v gol. Potem pa takoj še ena akcija ko je Pečnik spet skoraj zabil gol.

Suma sumarum: edini trije nogometaši ki so dobro igrali in edini ki so kaj naredili na tej tekmi so bili Koren in Pečnik, Handanovič je pa poskrbel da ni bil rezultat 6:1. Vsa čast vsem trem. Če bi imeli še dva tako učinkovita igralca bi mogoče celo izenačili ali pa bognedaj zmagali.

Gremo ogrevat glasilke, v sredo bo treba na tekmi orenk navijat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
joj sta otroka, nehita se kregat sam zato da bi dokazala kdo je pametnejši... take stvari smo se šli v vrtcu ne pa zdej.

ON TOPIC:

tekma na splošno zelo slaba, prvi polčas se je vlekel v 3 p.m., prvi dobljeni gol je bil zelo lep, naša "obramba" obupna...
Drugi prejeti gol je bil potrditev prvega, obupna obramba in prejet beden gol.
Tretji gol, bravo Koren + Pečnik. Strel Korena me je najbolj impresioniral, Pečnik je samo še lepo pospravil v gol. Potem pa takoj še ena akcija ko je Pečnik spet skoraj zabil gol.

Suma sumarum: edini trije nogometaši ki so dobro igrali in edini ki so kaj naredili na tej tekmi so bili Koren in Pečnik, Handanovič je pa poskrbel da ni bil rezultat 6:1. Vsa čast vsem trem. Če bi imeli še dva tako učinkovita igralca bi mogoče celo izenačili ali pa bognedaj zmagali.

Gremo ogrevat glasilke, v sredo bo treba na tekmi orenk navijat.

off: sma se že nehala, se je že spokal nekam, čeprav me je pred 1 uro še napizdeval, da ne smem na tekmo, ker pojma nimam

on: no jaz sem gledal drugo tekmo očitno, ker to, da bi lahko blo 6:1 za ruse... bi lahko potem blo tud 6:3... v prvem polcajtu so rusi meli 2 pravi šansi, ena je bla gol, eno je žirijakov (al kaj je že) preveč zasoliral, naši so pa skoz veliko tekli in hitro pritiskali na ruse...

pa če bi pozorno gledal, je tisti strel, ki ga je rešil ruski golman streljal šuler, pa še v ofsajdu je bil v bistvu (ki pa ga niso piskali)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
res dobra replika...

on topic:

druga tekma med Grki in Ukrainci se je končala z 0:0

tretja med irsko in francijo je še 0:0 v 57 minuti

četrta med BiH in portugalsko pa je 0:1 ob polčasu

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
ksr

Se da kje danes spremljati Portugalska - Bosna? (razen streamov)

edit: sorry, že našel: Š1

Bosna mora iti naprej, jaz sem navdušen nad njimi. Upam, da ne bodo sodniki pokvarili tekme v Zenici. Ve se, kdo "mora" iti na SP.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Kdo vse gre jutri na tekmo?

Pomahajte tukaj in napišite v katerem sektorju ste

pozdrav.gif

VZHOD - A

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
ksr

Bosna mora iti naprej, jaz sem navdušen nad njimi. Upam, da ne bodo sodniki pokvarili tekme v Zenici. Ve se, kdo "mora" iti na SP.

Je Blatter rekel da bi bilo škoda če ne bi bilo CR na SP, pravzaprav vse skupaj ne bi imelo niti smisla... za bruhat no
crazy1.gif
Res privoščim da naduvanim portugalcem in Blatterju postrižejo krila.

Se vidi da se gre samo za denar, za igro 100% ne, ker CR niti na svetovnem, niti na obeh evropskih ni naredo nič.

Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
ksr

Ja res.

Svinjarija FIFE.

Ko jih jebe, če ni neka velesila sposobna na SP, se jih pa res ne rabi še dodatno priviligirati. Bosanci so jih nadigrali in upam da zmagajo. Če pa še Irci zraven, je pa večer popoln.