Važno da je water proof. pa ka ni ogromen
ne.čuj, ka greš na morje, pa boš iz morja domu pozval?
Primer?
Mogoče bi bil zate potem https://shop.fairphone.com/en/fairphone-3-plusKaj ti pomaga dobra kamera če ti crkne telefon
Sony je meni vedno bil dobra izbira med fancy pa malo bolj uporabnim telefonom.
Glih sony je najbolj tekmoval v specsih....4K displayi, velik preveč megapikslov na kameri itd...Sonyjevi telefoni so se vedno odlicni. Zakaj so pozabljeni ne vem, najbrž ker ne tekmujejo brezglavo v specsih in tistih klincevih appih, ki naj bi merili ne vem kaj. Kot celota pa laufajo kot pesem, brez neke čudne navlake, ki jo zraven pakirajo drugi proizvajalci.
Še dober. Tako krš telefoni kot so bli pa to, kr glava boli. Sj ideja je bla super (majhen performance telefon) ampak kaj, ko to rado crkuje.Na žalost so prenehali z izdelavo Compact različic.
če bi menjal 3 lcdje zarad fuc touchscreenov, kateri crkljoti so bli posledica tovarniskega zajeba, bi tut nikol vec pogledu to znamko.No jaz imam lihj drugačne izkušnje.
Mene so na servisu hoteli prepričat da ga jaz narobe uporabljam in zaradi tega odstopa šipa... tistih pokrovčkov za režo sim in sd kartice pa tudi nisem uspel prešeti koliko smo jih zamenjali... skratka sony nikoli več in posledično sklepam tako misli velika večina, ki je sicer z navdušenjem kupila compactaMoja dva nista padla praktično nikoli. Mogoče na posteljo... Zaslon je pa tako odstopal, da je imel nezaznavna območja dotika in sem ga še pravi čas ujel, da sem vključil debug mode in potem gor miško/PC.
Dober si. Jaz sem včeraj prestavil SIM kartico iz Motorole Moto G1, v Moto G2.
Žena je kupila nov XIaomi , in mi je "šenkala" starega