Zdravo,
prejšnji teden so me klicali iz NLBja in mi povedali, da moram spremeniti svoj varčevalni račun, ker bodo uvedli novega z višjo obrestno mero, vendar pa mora biti na računu vedno vsaj 100 evrov! Kaj je zdej to? Meni 100 evrov veliko pomeni (pri moji ubogi plači
) in če mi slučajno na koncu meseca kaj ostane (npr. 30 evrov), naložim na varčevalni račun. Do zdaj nimam veliko našparano (beri: en teden dopusta na Hrvaškem), zato mi vsak evro veliko pomeni. Se pravi, da če zdaj spremenim varčevalni račun, kjer mora biti vedno 100 evrov naloženih, dejansko pomeni, kot da to ni mojih 100 evrov?!?!
Vse bolj se mi zdi, da NLB nateguje! Na živce mi gre tudi provizija za dvig na drugem bankomatu in provizija ob plačevanju z NLB Klikom. Resno razmišljam, da bi zamenjala banko.
Imate kako idejo, katera banka je ok?
Hvala za odgovor in lp
prejšnji teden so me klicali iz NLBja in mi povedali, da moram spremeniti svoj varčevalni račun, ker bodo uvedli novega z višjo obrestno mero, vendar pa mora biti na računu vedno vsaj 100 evrov! Kaj je zdej to? Meni 100 evrov veliko pomeni (pri moji ubogi plači
Vse bolj se mi zdi, da NLB nateguje! Na živce mi gre tudi provizija za dvig na drugem bankomatu in provizija ob plačevanju z NLB Klikom. Resno razmišljam, da bi zamenjala banko.
Imate kako idejo, katera banka je ok?
Hvala za odgovor in lp