Ravno potrdil da tole pa deluje.je kdo na samsungu probal app-e iz črne liste namestit v secure folder in odstranit iz main OS level-a. Mogoče jih potem nlb klik ne vidi in ne bo jamral.
Hvala za rešitev!Ravno potrdil da tole pa deluje.
Torej Samsung device-i ki podpirajo secure folder: https://www.samsung.com/uk/support/mobile-devices/what-is-the-secure-folder-and-how-do-i-use-it/
Aplikacije iz črne liste lahko namestite in zaženete iz secure folder-ja, in vse dela skupaj z nlb klikom.
Takle mamo. Cena zaščite starih mam pred... samimi sabo...Moj TeamViewer nima nobenih sistemskih pravic, pa NLB Klik ne dela. Dovolj je, da je nameščena aplikacija TeamViewer Remote Control. To, da NLB nekatere popolnoma neškodljive aplikacije samovoljno proglasi za zlonamerne, ni cool.
Nič posebnega, tak način scoringa je v tujini praksa.Evo še en primer, kjer se banka meša v osebne stvari.
»Ker sem vplačala loto, mi banka noče odobriti limita«
Slovenka je na družbenih omrežjih potožila, da ima težave z banko OTP, in sicer ji zaradi nekaj vplačil na lotu noče odobriti povečanja limita na bančnem računu. Sledil je plaz komentarjev, mi pa smo povprašali poznavalce, kaj vse se lahko skriva za tako odločitvijo banke. Le od omenjene banke...svet24.si
Nepremičnine od ust do ust | Zivjo, | Facebook
Zivjo, sem zelela samo deliti svojo izkusnjo z OTP banko, ker sem sla zaprosit za povecanje limita. Zavrnili so mi prosnjo, ker sem v obdobju enega leta 14x vplacala loterijo slovenije. Vse skupaj...www.facebook.com
Poglej priponko 95421
Ko je bil tastar živ je bila pravica samo za tiste s partijsko izkaznico.Dragi moji igralci na srečo (dobesedno)!
Grdo se temu reče: izobraževanje na temo finančne pismenosti. Malo bolj prefrigano: dajte no svojo drogo kupovat s kešom, zdaj veste.
Malo bolj lepo pa: da je nekdo komitent ene banke je to poslovno razmerje, in če banki kaj ne paše, recimo, da od vas premalo zasluži, vas lahko skensla kadar hoče. S pogodbo, ki ste jo podpisali ob odprtju TRRja je 110% krita.
Sprijazniti se bo treba, da ni več pravice na tem svetu, odkar so starega z vojaškim helikopterjem pripeljali iz Lj v Beograd in ga v trugi zaprli pod tisto dvotonsko betonsko plato (da ga ne bi kdo ukradel, ker vsi vemo, kje je). Ni bilo včeraj, kmalu bo 45 let...
Dragi moji igralci na srečo (dobesedno)!
Grdo se temu reče: izobraževanje na temo finančne pismenosti. Malo bolj prefrigano: dajte no svojo drogo kupovat s kešom, zdaj veste.
Malo bolj lepo pa: da je nekdo komitent ene banke je to poslovno razmerje, in če banki kaj ne paše, recimo, da od vas premalo zasluži, vas lahko skensla kadar hoče. S pogodbo, ki ste jo podpisali ob odprtju TRRja je 110% krita.
Sprijazniti se bo treba, da ni več pravice na tem svetu, odkar so starega z vojaškim helikopterjem pripeljali iz Lj v Beograd in ga v trugi zaprli pod tisto dvotonsko betonsko plato (da ga ne bi kdo ukradel, ker vsi vemo, kje je). Ni bilo včeraj, kmalu bo 45 let...
Dobro, zdaj ko imamo Svobodo itak vsi plesejo in tisti, ki so volili prvo damo in njenega fanta se tega sramujemo. Se malo, pa nas bo Argentina prehitela po rasti BDP, ce bodo tile se dolgo plesali.Kot je razložil un v enem partizanskem filmu: v diktaturi si vsaj vedel kaj lahko. Hočeš igrat loto? Moraš it v partijo. Pa te nobena banka ni mogla več zaje6avati. Kdor je hotel boznisirati je šel v partijo. Kar fotra od Melanije poglejte, pred 50imi leti se je okrog vozil v uni Citroenovi limuzini z maseratijevim motorjem... Takega še stari ni imel...
Zdaj na svobodi pa nikol ne veš kaj se sme: "Igrajte loto!"
Ni šans... Je za deset let resta!
Ah, kje, tovariši in tovarišice.ZZZZ - eh generacija.
Bil je modri vlak in ne helikopter!