nlb klik

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.494
1.012
113
Dobil danes novi Klik. Isti burek, samo malo so design spremenili in v dveh letih uspeli dodati funkcijo, da določiš primarni račun. Debili pa še vidno niso naredili da priloge plačil shtaniš pod imenom, kot ga sam določiš, kar je Klik pred 15 leti imel. Primer: imaš odprt še račun na Revolu, N26, Sparkasse… povsod je preje,nik Janez Novak. Torej imaš pod predlogami shramnjene 3 račune pod Janez Novak, zdaj se pa sam jebi, da si boš prav prenakazal. Ali pa še huje; nekaj plačujem vsak mesec na isti TRR; vendar različen sklic. Ne moreš si shraniti dveh predlog.

• Všeč mi je
Reactions: Zwergschnauzer

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.067
7.486
113
Meni pa na androidu... Precej uneventful... Namen je pa po moje enak kot ko v sparu vse izdelke premecejo. Da ne gres samo po tisto kar rabis in hočeš, ampak moras vse pregledat... Se za prijavo so mogli tista 2 gumba predjat...

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.345
156
63
Meni pa na androidu... Precej uneventful... Namen je pa po moje enak kot ko v sparu vse izdelke premecejo. Da ne gres samo po tisto kar rabis in hočeš, ampak moras vse pregledat... Se za prijavo so mogli tista 2 gumba predjat...
In kako dobiš novo verzijo? A to žrebajo s ste najprej na vrsti tisti z 200keur+ na računu (tako kot tisti siromak na reklami)? Tako na prvi pogled bi rekel, da se pač vsem nadgradi in ne da bo to v prihodnjih mesecih po nekem čudnem ključu?

Jernej

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.067
7.486
113
Zdele ko se je par ljudi javilo, da ima novo verzijo, sem sla v google play, refreshala seznam posodobitev in voila... Kdaj bi se samodejno, ne vem. Nisem seznanjena z googlovim algoritmom glede tega, ni bil pa NLB tisti, ki bi me pustil cakat.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.345
156
63
Zdele ko se je par ljudi javilo, da ima novo verzijo, sem sla v google play, refreshala seznam posodobitev in voila... Kdaj bi se samodejno, ne vem. Nisem seznanjena z googlovim algoritmom glede tega, ni bil pa NLB tisti, ki bi me pustil cakat.
In kje rerfreshas seznam??? Meni še vedno pravi, da je verzija iz marca letos najnovejša, nikjer pa ni "osveži" ali kaj podobnega. S23.

Jernej

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.067
7.486
113
Odpres aplikacijo Trgovina play --> gres desno zgoraj na ikono svojega racuna --> druga alineja posodobitve