NK Olimpija : NK Maribor

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Pa verjetno smo danes Policijo plačali mi, davkoplačevalci, a ne?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Sramota za navijače in predvsem za Policijo!

Nekaj let nazaj sem v Münchnu bil slučajno v nedeljo popoldne na avtobusni postaji.

Nekaj (očitno pijanih) gostujočih navijačev je vpilo, mahalo z zastavami in ni kazalo želje, da se spelje v avtobus, ki jih je čakal. Gospoda navijači bi še malo srala in provocirala mimoidoče.

Pripeljalo je nekaj maric in polic. avtomobilov. Kakšnih 6 modelov so takoj odpeljali, ostale pa so z udarci s pendreki po hrbtih v manj kot minuti spravili v avtobus, ki je takoj odpeljal.

Tako je očitno stanje v zvezi s človekovimi pravicami v Nemčiji. Če se ne obnašaš kulturno in spodobno, pravic za tisti dan več nimaš!
cheer.gif

Še nekaj: münchenska policija je očitno na strani domačih meščanov, ne pa sralcev, ki pridejo delat zgago iz neke vukojebine. Že zato imajo taki manj pravic in jih je treba prej tepsti, kot domače navijače!

Nazadnje urejeno:
Vedno so krivi isti trije osebki, ki se pretihotapijo med 300 poštenih navijačev. Bogi pošteni navijači
hysterical-1.gif

Vedno isto nabijanje
smirk-1.gif
Ne mi govort o nedolžnosti navijaške skupine, poglej posnetke pa boš videl, da nikomur nihče ne drži poštolo na glavo, da se obnaša kot opica in uničuje kar ni njegovo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lepo so naši dekorirali Stožice, Viole so edini "podizvajalci", ki imajo poravnave račune.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Smo plačali! Da niso naredili praktčno nič!
Jaz bi na mestu Olimpije izstavil račun za zažgane stole notanjemu ministrstvu. Ali pa direktno poveljniku, ki ni uporabil silo, pa bi jo lahko.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Smo plačali! Da niso naredili praktčno nič!
Jaz bi na mestu Olimpije izstavil račun za zažgane stole notanjemu ministrstvu. Ali pa direktno poveljniku, ki ni uporabil silo, pa bi jo lahko.

in kk bos prerecu? Če si apeliru s tem na slab pregled pr vhodu so pregledovali varnostniki , če pa mislis da vsak navijač potrebuje bejbistierja v simslu policaja pa nevem pol

I

Izbrisan uporabnik #488

Ma kaka prestolnica kulture, to je čisti nateg, nič ne bo iz tega boš videl, al pa bo samo na papirju.

So pa Stožice po drugi strani vzorčen primer kako se je v Sloveniji gradilo, tako da bi jih podizvajalci morali požgati.
smile-1.gif

Ne vem zakaj se pred tekmo kje ne dobijo vsi ti akterji in "zmenijo"

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Vsakmu redarju kamero v roke, na naslednji tekmi lepo policaje in vse tiste iz posnetkov lepo za 6 mescov v čuzo

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Navijači morajo biti, a naj se kulturno obnašajo....klubi naj že enkrat presekajo vozel in se pogovorijo z vodjo navijaške skupine, da takole ne gre več naprej.

In potem ni čudno, da je obisk vedno manjši......kdo bo pa gledal to hujskanje?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Vsakmu redarju kamero v roke, na naslednji tekmi lepo policaje in vse tiste iz posnetkov lepo za 6 mescov v čuzo

kokr sm js vidu je blo kr ene par policajev z kamerami HD :D

To ej uredu :D

I

Izbrisan uporabnik #488

Najbolj zanimivo pri Violah je bilo, kolikor se spominjam, da so celo lasten stadion uničevali na otvoritvi
smile-1.gif
so vadili al kaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Navijači morajo biti, a naj se kulturno obnašajo....klubi naj že enkrat presekajo vozel in se pogovorijo z vodjo navijaške skupine, da takole ne gre več naprej.

Obisk je majhen na tekmah, ker to ni fuzbal kar pri nas gledamo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Snecer: samo po 20 letih, komu je še v interesu, da razen Maribora in morda Olimpije, ni napredka in razvoj SLO lige? Zakaj to Dinamo na Hrvaškem blazno uspeva? Manđukič in ostali igralci, ki jih Mamič proda po naviti ceni?

Od slovenskih klubov kdo? Kaj NZS in klubi ne morejo narediti nek plan, da se naredi gledljiv in atraktiven nogomet? Se spomnem časov YU, ko sem še živel v LJ na Koroški...bil na vsaki tekmi Olimpije....pa je bilo takoj 5000 folka....na derbiju CZ, Partizana po 10.000 in več hehe.....kje so ti časi no.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Obisk je majhen na tekmah, ker to ni fuzbal kar pri nas gledamo.

daleč od fuzbala treba bo neki nardit .. pac NZS da bo privabla folk .. men ni tesko dat tistih 6e če vem da bom mel kej videt, za to da so 80% igralnega casa igralci na tleh pa mi ni nekot da hodim gledat.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Zagrebški Retardinho lahko pripelje Kakaja na Maksimir, pa ga večina ZG ne bo še vedno marala. Če ni karta za 1 KN in evropska tekma, je na stadionu povprečno 2k folka.

Več Zahovičev in Ačimovičev se rabi na čelu klubov, taki so okusili kako nogomet izgleda v evropi in samo taki lahko potisnejo našo ligo naprej. Onadva sta edina in ni čudno da z nekimi lokalnimi mafijci, ki vladajo drugje, vse skupaj stopiclja na mestu.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Sej je policaj s kamero hodil med vijolami in snemal..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.