NK Maribor - Dinamo

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
super slika
ko je žoga še na igrišču je že rezultat 0:1.
važno da je 3d
aplauz.gif

64907977_maribor1.jpg

I

Izbrisan uporabnik 474

:D Tega pa sploh nisem videl... Ampak sem se pogovarjal z kolegi, ki so bili na tisti strani.. Žoga je bila krepko čez črto, da ni šans, da je to veljaven gol... Tudi ta slika mi deluje narisana... Ni senc ni nič... pač so Čopa postavili, kakor je Sky-u in UEFI pasalo...

Ampak je kar je

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
to pomeni, da se je rezultat ponovil?
Dinamo-Maribor 2:1
Maribor-Dinamo 1:2

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
super slika
važno da je 3d
aplauz.gif

64907977_maribor1.jpg

verjetno so to med polčasom posnetek obdelovali bi reko
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Kot da bi nekdo z SketchUp-om risal.. Začetniško... Kje so ostali igralci, predvsem Handanoviæ bi moral bit. Sodnik je bil točno na črti, kje je tu? Kje so sence?

To je kar nekaj...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Bakki33 pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
super slika
važno da je 3d
aplauz.gif

64907977_maribor1.jpg

In da se vidita mikrofona... to je najpomembneje
bonk.gif

ki jih v resnici sploh ni bilo..oz vsaj ne na tem mestu kot v tejli kvazi 3d sliki!

tale 3d je en navaden BULŠIT!

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Pa ne spet no, a smo že tam, ...ok ok no, resnica je taka, da so še italjane podkupli za backup.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Na koncu koncev je vseeno ali je bila žoga preko - Čop je evidentno fouliral (uff - lepo slovenski) Arghusa, saj ga je odnesel iz igrišča. In ta foul bi moral biti dosojen. Tak - govoril sem.
tongue-1.gif

Pod črto - in kar je bilo že prej napisano - napredovanje je bilo po mojem "izgubljeno" že v Zagrebu (2 x Berič) - ta čudni gol pa gre bolj pod pomanjkanje športne sreče. Konec koncev je tudi evropska liga uspeh. V CL bi pa bil Maribor bolj kot ne kanonfuter oz. bi se borili proti rezervnim ali celo B postavam top klubov (ne da podcenjujem Maribor - ampak so klubi v CL vseeno finančno močnejši in posledično tudi kadrovsko boljše "založeni").

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Na koncu koncev kaj je blo je blo, je*i ga, škoda ampak treba bi blo bit mal boljši pa bi šlo, dinamo ni več noben bau bau, ampak čist neka povprečna ekipa, ki pa je zgleda le malce boljša in izkušena, da je tekmo pripeljala do konca.

I

Izbrisan uporabnik 474

Se povsem strinjam s tabo, Dinamo je bil boljši, tukaj ni nobenega dvoma. Maribor se je preprosto ustrašil in podlegel pritisku, hoteli so na silo.

Ampak ne morem se znebiti občutka, da bi brez prvega gola bila stvar drugačna. Maribor bi znal presenetit in že velikokrat je dokazal, da se ga upravičeno bojijo tudi večja imena, kot je purgerski Dinamo. Navsezadnje so lani izločili velike Rangerse, ki so skorajda bili stalnica v CL in kotirajo precej višje od Dinama.

Vsekakor pa je tudi igranje v Ligi Evropa velik dosežek, predvsem za nabiranje izkušenj in mogoče kakšen € za okrepitve...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Bi blo pa lepo za vidit ja, mene je prou matralo, kaj bi lahko dinamo pokazal več od mb če sploh kaj več, če bi blo izenačeno, ker pol so nehal igrat oz. sigurno niso tko igral, kukr če bi blo izenačeno in so bolj držali rezultat in pa prednost 1-3.

Nazadnje urejeno:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Bodi vesel da ima izpade v domači ligi.
Naši mediji (in tudi bralci) kliknejo/prebirajo samo tisto kar je "šokantno".

Brez njega bi bila liga 3x bolj dolgočasna, in to je fakt.

ps: ne odobravam njegovega obnašanja.