Njegova Eminenca

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kakorkoli, prvo preveri dejstva (vire), potem se pa valjaj in božaj.
roza.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.995
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti tele mamino, kaj ima moj stari veze z mojim prepričanjem in dejansko resnico?

Ne znaš drugega kot žaliti, argumenti so zate španska vas.

Tele te je naredil! Tvoj stari te je tako vzgojil...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.191
7.995
113
Z žaljenjem se popolnoma nič ne trudim, ampak ti samo odgovarjam na tvoj način! Ni čudno da je naša država v banani, saj je preveč takih kvazi partizanov kot si ti. Problem je v tem, da niso 20 let nazaj vse take lustrirali. Sem vedel, da si bil zadnjič v Dražgošah našemljen v partizana...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.132
6.300
113
blizu močvirne prestolnice
Ja in to je bilo v Berlinu, zakaj ne pišeš o primorski, gorenjski,belokranjski, koroški in štajerski duhovščini? Ti so na veliko pomagali našemu narodu, veliko bolje kot komunisti!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
A prisega pri Vsemogočnem Bogu ni dovolj? Pa to, da je škof ponavljal prisego? Saj imate samo enega Boga, ane?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Sej so bli tudi pri komunajzarskemu zločinskemu sistemu... Na začetku so skupaj napadli z Hitlerjem.... pobili jih pa še več.....
RKC je šla skozi različne sisteme, tudi zločinske......

Je pa res da so jih po vojni pobijal ko mačke, mlado staro... še tist k je po nesreč zraven zastave stau... al pa tista k enmu holcaju pač ni dala...

nekako tako so šli povojni poboji.... kašno sojenje neki.....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
@ reality

Vidim da kar pogosto komentiraš moje poste. Sicer mislim, da sem ti že enkrat povedal ampak vseeno - že nekaj časa si na listi motenih in nezabavnih forumašev, kombinacija teh dveh skupin pa pri meni pomeni ignore. Če boš postal zabaven mi pošlji privatno sporočilo, ok?
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jernej, ljudje ob veri in boljšem življenju lahko ozdravijo,dočim znanost dela zelo počasi. Sramota, da kljub temu da smo zakorakali v 21 stoletje, tvoja znanost še sedaj nima recepta za ozdravitev grip, kaj šele raka.

Verniki, bi brez pomoči znanosti še vedno mislili, da je Zemlja ploščata, da se Sonce vrti okoli zemlje in da je svet nastal v 7 dneh, tako da pazi, ko govoriš o sramoti znanosti.

Ko boš zbolel ni treba it h bleferjem v zdravstveni dom. Namesto zdravil se zavleči v prvo cerkev, se uleži pod kip Jezusa in čakaj da te reši. Če boš zbolel za kakšno hujšo boleznijo ti predlagam da sabo prineseš še trugo, da ne bo potem sitnosti s prenašanjem trupla
wink-1.gif

Tukaj gre za nekakšno "urbano legendo" ali nekaj podobnega.
Prva ugibanja o okroglosti Zemlje segajo v 6. stol pr.n.št., medtem, ko je Eratosten že leta 240 pr.n.št. dokaj natančno (na 1%) izračunal obseg Zemlje. Vse od takrat resnih pomislekov o okroglosti Zemlje ni bilo več, kar je bilo tudi večinsko mnenje Cerkve v srednjem veku.
Več si lahko prebereš v Življenju in tehniki 12/2010, članek "Vztrajnost spomina", ali pa tukajle

Lepo, da se imaš za pametnega, čeprav ... - samozavest serijsko, kajne?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Vidim, da si narobe iskal po wikipediji in si zgrešil stališče religije do heliocentričnega modela. Tukaj si lahko na hitro prebereš o teh stvareh.

Sicer pa hvala da si navedel par dejstev, katera so bila meni že prej znana. Ampak lahko prav pride, kaj pa veš, mogoče pa kakšen duhovnik še vedno kakšne svoje teorije prodaja, pa kakšen uporabnik še ni seznanjen s takimi stvarmi
wink-1.gif

A se greva še kakšno temo? Religija vs. evolucija mogoče?
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
saj mi ne gredo na živce, zabavajo oziroma zabavate me...če pogledamo kar tebe...vrgel sem ti kost, ti jo pa glodaš. Pa še plačati ti ni bilo treba...
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Jaz tebi o hruškah, ti meni o bureku?

Boldal sem "Verniki, bi brez pomoči znanosti še vedno mislili, da je Zemlja ploščata", kar s heliocentričnim sistemom nima prav veliko zveze.

Torej, ko trdiš, da bi verniki brez pomoči znanosti še vedno mislili, da je Zemlja ploščata, se motiš.

Heliocentričnost je druga zgodba in tam imaš prav - čeprav ravno tako črno-belo zopet ni bilo, ampak OK.