Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
@guardy
ker niso zdržal niti pol leta, poprodajna izkunšja pa vrjetno na boljšjaku boljša.
sem pogledal tevice, vizuelno ne gredo skozi filter
zanimivo. jaz imam tri pare takšnih salomonk ko si jih imel ti. najstarejše so stare skoraj 10let..pa so še danes vsi trije pari celi. razen zlizanga podplata.
tudi jaz nisem v zadnjih 12ih letih nosil nič drugega kot Salomon (v tem času sem dal skozi 4 ali 5 parov takšnih nizkih Salomonk, pa niti z enimi nisem imel problemov) in doma me že čakata 2 nova para (nizki + visoki) za novo sezono, saj so mi ti zdajšni odslužli v nulo. V treh sezonah hoje na Pohorje (ca. 200x gore-dole), Triglav, Stol, Velika planina + MB okoliški hribi) je šel edino podplat, kateri je preveč zlizan, ampak za na travnik so še dobri
imel pa sem točno ne, kupljene v Gigi za 60€ (znižani iz 90€) in če bi jih lahko še zdaj kupil, bi vzel iste
These best selling Salomon walking shoes have a wide range of features and fine quality materials making them an excellent choice for outdoor enthusiasts looking to spend no more than £70. Crafted from nubuck leather and slit suede leather, they’re lightweight, breathable and moisture wicking, but only water resistant, not waterproof. The attention to detail has been put into the little extras as well as good looks like the heel foam, mudguard, protective toe cap and Contagrip outsole. A great pair of walking shoes for high performance on a warm, dry day, but not ideal for wet weather. You should be able to bag a pair of these for around £70.00.
PS: nisem pa nobenih kupil v Hervisu, ampak le v Intersportu Avstrija, Giga sport in pa Intersport pri nas