Je še storitev okoli. Dam primer, moj je nabavil računalnik v eni butični, sicer zelo znani računalniški trgovini. Desktopa z nekaj periferije. Ko so ga sestavili, ga ni imel časa iti iskat pa sem se jaz ponudila. 8 mesecev noseča pridem tja, trgovina je bila en stuk nižje od vhoda, dvigalo pa pokvarjeno. Ko sem plačala, se je vse skupaj končalo tam. Sem prosila, če mi lahko kdo pomaga znesti stvari v avto, ki sem ga nalašč pustila tik ob vhodu v stavbo in je bil tudi plačljiv (trgovina sicer ponuja nek kupon za brezplačno parkiranje, samo je tisto parkirišče par deset metrov stran, meni se za to ni šlo, kot rečeno, visoko noseča). Odgovor je bil, da absolutno ne more pomagati, ker je sam in da ne more zapreti niti za dve minuti. Prav, sem šla 4x po stengah gor in dol, da sem znosila. Ni mi treba zdaj razlagati, da to ni naloga trgovine, ampak v Big Bangu na primer ni treba za to niti ust odpret, noseča ali ne, pa marsikje drugje tudi ne in nekateri pač plačamo tudi kaki evro za izdelek več, če nakup za to sigurno ne bo logistični problem (kje parkirat in za koliko , kdo bo nosil, bo treba prosit za vsako reč, ki sicer res ni v ožjem kupec - prodajalec odnosu, ali je celo samoumevna ipd). Takih stvari je najbrž kar nekaj, ni cena edina stvar, je pa res, da glavna.