nissan nv200

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
uradno tole ni nikoli obstajalo na domačem trgu. Čemu boš moral pa na Renault nissan Slovenija vprašat.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.361
309
83
39
Ljubljana
upam, da ne mislš tega kupt za familijo
grin1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Narodnjak zakaj ne,.. tako vsaj dobim en avto ki je dovolj prostoren in veretno z realnimi kilometri,..pa uporaben tudi izgleda,..
ti žal voziš samo fancy avte s katerimi si jaz ne morem dosti pomagat,.. ali mi boš ti zrihtal kakšnega pametnega npr. smaxa ali kaj podobnega z normalnimi kilometri za normalen denar,..
b

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.361
309
83
39
Ljubljana
to bi te pa mogu pridt pogledat kako boš ta kombi parkiru pred simobilom
grin1.gif

a ne iščeš ti do 10keur? s-maxa dizla boš težko dobu za ta denar.

na tvojem mestu (3 froci) bi vzel tastaro verzijo galaxyja 1.9 tdi (>2005) pa boš zadovoljen

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nv200 pred si.mobilom bi sedel kot pri norcih,..
glede avta,.. gledam kaj pametnega za 3 froce,..smaxa, zafiro, berlingota, grandisa, mazdo5, grand senica,.. nekaj s 3 posamičnimi sedeži in nekaj prtljažnika,..
maš na zalogi kakšnega pametnega galaxija z realnimi kilometri in ne več kot 150k in pametno opremo?
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz sem ga videl v Lescah,..na hitro mi je koncept uporaben,.moti pa poceni blago na sedežih kot se da videti od zunaj,.. kaj bi bil razlog da ni v ponudbi? s pravo ceno bi bil odlična konkurenca berlingu/partnerju, kangooju, cadiju,..
b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Daj no, ne moreš caddya in te kible skupaj omenjati v enem stavku.
rolleyes-1.gif

z lahkotu,.. pri meni ni ûbervagena,.. bmw mi ne predstavlja višek umetnosti, tudi MB, audi, honda ne štejejo,.. šteje pa razmerje med ceno in uporabnostjo..

b

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pa komu boš potem na redne pa izredne servise vozil...direkt na japonsko???

lani je brat Xantio peljal na uradni servis pa ga je možakar mehanik vpršal, če je to C5. Je brat vzel ključe nazaj pa zbežal iz servisa. Se mi zdi da se taka zgodba lahko ponovi tudi pri tem skropucalu
evil.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
je pač omladinca zbral za serviserja,.. je bil avto najbrž tako star kot serviser
evil.gif

problem so deli,.. če ni uradne prodaje,.. to pa še ne pomeni, da ni uporaben,..

b

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
deli razen karoserijski niso problem.itak boš mel kasko pa ti zavarovalnica časti če boš kaj zbil.
je pa v angliji kar precej teh vozil

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
pa komu boš potem na redne pa izredne servise vozil...direkt na japonsko???

lani je brat Xantio peljal na uradni servis pa ga je možakar mehanik vpršal, če je to C5. Je brat vzel ključe nazaj pa zbežal iz servisa. Se mi zdi da se taka zgodba lahko ponovi tudi pri tem skropucalu
evil.gif

to bi še nekako prebolel.kolega je mel mazdo 323F pa mu je mehanik omladinac menjal olje in filtre pa potem praša če je to wankel motor
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.153
6.965
113
pri taščici
Ksz
ne bom sodil na osnovi fotk katere sem videl na slabem mobiju. Povem ti samo to da sem si lastil nissan prairie (baje se ni nikdar v slo prodajal), v slo jih je bilo v casu mojega lastnistva (5 let) najvec 10, v lj( v lj in okolici opazil 3 razlicne), pa kaksnih vecih tezav nisem imel. Res pa je da krulc ni ravno tocno vedel, koliko olja se menja v avtomatskem menjalniku. Deli za motor so se dobili pri krulcu, "ponaredki" pa na celvski tam pri obovoznic. Fertajler kapo sem dobil v treh dneh v lj za solidno ceno. Ploscice so iste kot za hyundaja, avspuh je potokar iz enga "spajza" privlekel...

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Ojla,
danes sem v praksi prvič videl nissan nv 200,.. na avto netu je le eden primerek, na splenti strani nissan-renault se ne prodaja,..
izgleda čisto lušten avto za večje družine,..
Kdo ve kaj je razlog da ni v redni prodaji?

b

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5581060&show=1

V Italiji se zadeva imenuje Evalia
smile-1.gif

http://www.nissan.it/#vehicles/mpv/evalia
Osebno teh "fulužev" ne maram, ampak v živo sploh ne zgleda tako slabo! In ogromno prostora ima

Nazadnje urejeno: