NIKON S200 ali IXUS 75

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.657
113
pri taščici
Upoštevaj da so vse fotke narejene pod šotorom
Nisem rekel da so dobre, zame so zadovoljive(raje dam 110 evrov za nikona kot pa ne vem koliko evrov za gsm z "dobrim digitalcem").
prilepi kako slikco s 65

ant

Pripravnik
Aja pa saj imaš canona. Potem pa veš, da je razlika. Seveda so slike zadovoljive, sploh za 110 e. tudi jaz sem domačim nabavil enega nikona, ki je bil tudi okoli 100€, vendar pa me je glede kvalitete slik razočaral, saj sem navajen na barve in ostrino canona.

Še vedno imam canon a85, ki mislim, da ima boljšo kvaliteto slik kot ixus 65, čeprav je star že skoraj 4 leta. Teli Mpixli delajo fotičem več škode kot koristi.

Zase vem, da se s takšno kvaliteto slik nebi zadovoljil in bi bil nakup v minus, ker bi na koncu pristal na canonu, starši pa so pač zadovoljni, saj nimajo potrebe po čem boljšem. sploh če prešaltaš iz analognega fotiča
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.657
113
pri taščici
S A40 sem bil zadovoljen, vendar je šel v prodajo zaradi zooma.
Kupil rabljenega S1, katermu je upam ta vikend crknil CCD in drži pesti da mi ga zamenjajo za S5.
s200 sem kupil kot "žepni-ženski" fotoaparat....;)
Me je pa razočaral a460 in 560? ker to je pa tako počasno kot bi s čopičem risal fotografijo na kartico.
Mega pixli že naredijo korist, problem je v tem ker prvi fotkiči so bili še kje drugje narejeni kot v kitajski brunarici. Današnji pa samo še v....
JOJ na nikonu piše indonesia, S1 pa ne morem prevert, ker sem ga pred pol ure oddal na servis.
Je pa res da so fotaparati ratali smešno poceni (kot printerji). Hudič je če greš kupit nov kartico ali baterijo.Skupaj se cena že precej približa kpl fotoaparatu (pri printerjih so to kartuše)