Nikon dan fotografije (18.11.2011)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Sicer sem se malo pozno spomno ampak bolje pozno kot nikoli
smile-1.gif

Jutri od 15.00 - 20.00 v VIBA Film v Ljubljani. Na dogodek se je potrebno prijaviti preko spleta. Prijava je brezplačna.

http://www.nikonsvet.si/nikonov-dan-fotografije/

http://www.nikonsvet.si/nikonov-dan-fotografije/prijava-nikon-dnevi/

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja lansko leto sem bil recimo zadnje pol ure in ni bilo več gužve. Samo na hitzro pretestiral, kar sem hotel pretestirati in je to to.
Danes pa dvomim da mi bo uspelo priti. Če pridem, bom prletu s tamalo v naročju
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ponavadi je zapolnjen vsak košček dvorane. Rovana bi blo fajn pogledat
smile-1.gif
:)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
js tud, Rovana in Tančiča.
wink-1.gif

jaz upam, da dobim v roke en tilt-shift objektiv, ker bi rad nekaj poeksperimentiral, da vidim, če se mi ga splača rentat za en projekt, klinc, rad bi nekaj novega ustvaril ...

js pridem, samo če bo preveč gužve, jo bom verjetno raje "pobrisal" ...
tongue-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mah prov na organ mi gre, k ne morem prletet. Predavanja bi res rad videl. Na Milošu sem že bil in me res zanima še Rovanov koncept. Drugače, pa dizzy, ti kar uleti gor pa povej. Za povedati bi imel več kot dovolj, sam pazi ker body boš s sabo vzel :D
A se te zadeve drugače res ne snema? Mater miljon fotkičev bo tam, pa ja ni panike enga kompakta na stativ postavit?

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Hehe, ja, lani je folk navalil na bejbe kot muhe na med
smile-1.gif

Reče se: muhe na drek!

Meni pa je fenomen, da je folk še vedno tako navdušen, ko se pojavi ena v kopalkah, ali v erotičnem perilu.

Ampak, še tri tedne, pa bo možno na sejmu erotike v Celju slikat IN SNEMAT ne samo gola dekleta, ampak bodo nekatera zelo verjetno tudi seksala v živo.

In tam ne bo važno, ali imaš Nikon, Canon, ali mobilc. Prav vse znamke fotoaparatov namreč zapišejo (tudi pri popolni goloti!) tisto, kar vidi objektiv...
evil.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ksz...

Dobr je blo, sicer gužva, je blo kr treba komolčke uporabljat, ampak je pa nastalo nekaj pametnih fotk. Drugače pa je Rovan raztural na predavanju. Nisem si mislil, da se da poroke na takšnem nivoju fotkat le s tremi fiknimi objektivi in dvema bodyema...
zmaga.gif

Je pa tale Nikonova 1-ka V1 strupena mala stvarca...me lajk it.