Nihanje signala m@

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Ti verjamem, samo v pol hiše mi mobitel signal ven meče, medtem ko mi simobil dopoldne biti skrtnil ni, ko sem se testno pogovarjal. Ker večino pogovorov opravim doma, mi je to prioriteta.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Da ti ne bo žal in to zelo! Ker to, da sem nekih 500m od oddajnika, pa v hiši nimam 3G signala, pa še 2G je za en dudu po zadnji nadgradnji je pa višek. Sicer ne morem narediti veliko, ker služba ogronmno prišpara (ker ne moreš uporabljati storitve
smile-1.gif
) ampak privat me pa nihče ne spravi na S!. Tudi žlahta v Trebnjem se pripravlja na prestop na M@, ne moti ga nekaj EUR višji račun kot pa popolna nekvaliteta signala po Dolenjski in s tem nedosegljivost...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Da ti ne bo žal in to zelo! Ker to, da sem nekih 500m od oddajnika, pa v hiši nimam 3G signala, pa še 2G je za en dudu po zadnji nadgradnji je pa višek. Sicer ne morem narediti veliko, ker služba ogronmno prišpara (ker ne moreš uporabljati storitve
smile-1.gif
) ampak privat me pa nihče ne spravi na S!. Tudi žlahta v Trebnjem se pripravlja na prestop na M@, ne moti ga nekaj EUR višji račun kot pa popolna nekvaliteta signala po Dolenjski in s tem nedosegljivost...

Pa si prepričan, da je ta bazna postaja od Simobila.? Pa če stoji na drugi strani hriba, ti tudi ne bo veliko pomagala do boljšega signala.
Drugače pa je v Trebnjem odličen Simobil signal, je pa v okolici nekaj mikro lokacij, kjer ga ni
grims-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Moja lokacija: je ob avtocesti. M@ je na pošti v središču vasi.
Trebnje; Vina Gorica je očitno mikrolokacija... Problem pa je itak nedelovanje storitve (nedosegljivost) ob polnem 2/3G signalu.
Najboljše pa je, ko se pogovarjam (zaradi posla) s Simobilovci in se ti pizdijo nad kakovostjo mojega signala in vsakič vprašajo katerega operaterja imam... Kako lepo jih zabijem, da njih... Res, prav gode...

ganges

Pripravnik
4. nov 2012
160
0
16
Ja logično, vsak vzame kar njemu osebno bolj odgovarja, predvsem odvisno od kraja kjer živi. Noben operater nima enake pokritosti in je čist odvisno od vsakega posameznika. Edino mogoče v centrih večjih mest kjer je vseeno in tisti, ki se večinoma tam zadržujejo gledajo bolj na ostali del ponudbe. Mi v manjših mestih, ki pa se več gibamo tukaj in po vaseh pa gledamo na tistega operaterja, ki pač bolje pokriva naš teritorij - ne glede na euro al pa dva pri naročnini, ki v takih primerih ne igrata nobene vloge.

lp

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Najboljše pa je, ko se pogovarjam (zaradi posla) s Simobilovci in se ti pizdijo nad kakovostjo mojega signala in vsakič vprašajo katerega operaterja imam... Kako lepo jih zabijem, da njih... Res, prav gode...
evil.gif

Prijaznega obupanca sem se usmilil z mojim - Mobitelom
cheer.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
evil.gif

Prijaznega obupanca sem se usmilil z mojim - Mobitelom
cheer.gif

Ista zgodba pri meni z T-2 monterjem
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Bazne so res eno čudo.
Na vikendu lovim samo eno bazno, ki je cca 20km stran in še ta je samo na gsm.
50m stran pa ulovim tudi bljižnje umts bazne.