Ti verjamem, samo v pol hiše mi mobitel signal ven meče, medtem ko mi simobil dopoldne biti skrtnil ni, ko sem se testno pogovarjal. Ker večino pogovorov opravim doma, mi je to prioriteta.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Da ti ne bo žal in to zelo! Ker to, da sem nekih 500m od oddajnika, pa v hiši nimam 3G signala, pa še 2G je za en dudu po zadnji nadgradnji je pa višek. Sicer ne morem narediti veliko, ker služba ogronmno prišpara (ker ne moreš uporabljati storitve) ampak privat me pa nihče ne spravi na S!. Tudi žlahta v Trebnjem se pripravlja na prestop na M@, ne moti ga nekaj EUR višji račun kot pa popolna nekvaliteta signala po Dolenjski in s tem nedosegljivost...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Najboljše pa je, ko se pogovarjam (zaradi posla) s Simobilovci in se ti pizdijo nad kakovostjo mojega signala in vsakič vprašajo katerega operaterja imam... Kako lepo jih zabijem, da njih... Res, prav gode...
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Najboljše pa je, ko se pogovarjam (zaradi posla) s Simobilovci in se ti pizdijo nad kakovostjo mojega signala in vsakič vprašajo katerega operaterja imam... Kako lepo jih zabijem, da njih... Res, prav gode...
Prijaznega obupanca sem se usmilil z mojim - Mobitelom