Itak da je, kar poka od originalnosti. Ljudje božji, dajte si že enkrat dopovedati da so dotične originalne zadeve na Kitajskem enako drage ali dražje kot tukaj. Teh debat sem v življenju imel že milijardo ko mi ljudje pošiljajo iz raznih Aliexpressov linke Osram/Philips xenon žarnic in da jih vzamejo pri meni če jim naredim enako ceno. Treba se je pač odločiti ali bi imeli radi dejansko Osram ali žarnico zgolj z Osram nalepko. Enostavno. Torej vse kar je na Kitajskem po sumljivo nizko hudi ceni ni OK, preverjeno, vsaj kar se tiče teh renomiranih znamk. So fantje naročali in še vedno masovno naročajo, imel tega v roki na pretek. Potem pa je veselje, utripa, diferenca v barvnih odtenkih, slabo vidijo, kuri elektronike. So pa kopije od A-Ž, vizualno zelo slabe, vizualno tudi zelo dobre, nekatere stvari so vizualno celo še lepše izdelane kot originali (določeni trafoti ali Philips žarnice).
Ko gledam ta oglas iz Alija, mi pride na misel, mnogo mnogo let nazaj so vsi vlačili od Philips xenon kit sete in nekega Official stora. Kaj pa je bilo najbolj smešno, Philips takšnega produkta sploh ni proizvajal
Ampak kitajci so imeli škatlo in vse narejeno, celo zelo dobro. To celo prodaja nek turk koliko gledam, ne morem not, nimam Aliexpess accounta...