Ni več cukanja (skoraj toplo nafto najdel)

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Nekaj moči res zmanjka, bi rekel tako od oka kakšnih 5%. Komur moč ni vse, se mu to povrne s precej mirnejšim in tišjim delovanjem motorja.
Jaz, če vzamem tisto urco na feder, lahko med normalno vožnjo slišim tiktakanje.
Zdaj pa če mi gre avto po avtocesti max180 namesto 190, bmk...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Nekaj moči res zmanjka, bi rekel tako od oka kakšnih 5%. Komur moč ni vse, se mu to povrne s precej mirnejšim in tišjim delovanjem motorja.
Jaz, če vzamem tisto urco na feder, lahko med normalno vožnjo slišim tiktakanje.
Zdaj pa če mi gre avto po avtocesti max180 namesto 190, bmk...

kaj ti poganjas z BD? pa ja ne citroena z lukas gorivno crpalko? koliko je trenutno cena BD ?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Poganja avto v garaži. Stari dobri HDi 2.0. Mešam samo cca 30%, kolikor dovoljuje tovarna. Cene nima, ker se ne prodaja.
Kdor ga dela, ga dela za sebe, ker je povsod preveč pametnih, ki ga ne delajo, imajo pa s tem probleme.
Tisti ki ga dela in prodaja, ga prodaja samo svojim vernikom.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ja itak ce je sofercina, potem konjev ni nikoli dovolj.
Za malenkost je manj moci, vendar ce je kvaliteten BD je razlika minimalna.
Avto pa ne kadi crno, kot da bi imal DPF in malo drugacen vonj ima.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.500
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ne-ne-1.gif

100% BD
tongue-1.gif

Preden točiš tole brozgo poglej v navodila za uporabo avtomobila!
Pri men ne priporočajo točenja BD sploh!
rolleyes-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.087
448
83
45
dolenska
Skačejo sam po Petrolovem, OMV je uglajen
grin1.gif

Kar se tiče BD: Ford mk2 je že po defoltu len, po mestu, pred speljevanjem vgasnem klimo, ker drugače ne morem hitro speljati. Vsak konj mi pomaga
frown-1.gif
. Če je kdo vozil tak voz, pol ve kaj govorim. Avto za penziče, dobesedno.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.897
104
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Skačejo sam po Petrolovem, OMV je uglajen
grin1.gif

Kar se tiče BD: Ford mk2 je že po defoltu len, po mestu, pred speljevanjem vgasnem klimo, ker drugače ne morem hitro speljati. Vsak konj mi pomaga
frown-1.gif
. Če je kdo vozil tak voz, pol ve kaj govorim. Avto za penziče, dobesedno.
Ha,ha zdaj si me pa nasmejal in hkrati spomnil na moje dogodivščine z fordom.Če nas je bilo 5 v avtu na semaforju,sta pri speljevanju morala dva it ven potiskat
grin1.gif
,bognedaj,da bi na klimo pomislil.
Moraš pa priznat,da je poceni vožnja in vzdrževanje tega voza.Ko se spomnim ,da sem ga 6 let vozil
uf-1.gif

Lp.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Hehe, rjo pa bom jaz pri mojem mk3 zdaj dal popravljat - 8 let ...3 od 4 vrat. Hebat ga.

Redar mora listek ful hitro napisat da avta rja prej ne požre
grin1.gif

Počsnost je pa relativna, jaz mam 2.0 benz pa tudi rabiš dost dol šaltnt ko maš poln avto, da potegne. Cruzaš pa lepo po AC... Na semaforju pa 2 notri pa ni problema... razen pri porabi.