Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
Zanimiva tema. Eni ne dobijo delavca za delat, eni pa ne zaposlitve z 12letnimi izkušnjami na področju strojništva (pa tako se trobi, da manjka tale kader
Citat:
Pozdravljeni, prošnja je v prilogi.
Pričakujem 1800€ neto brez dodatkov.
Lep pozdrav
Fusion
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ker se ravno mente o biznisu imam eno vprašanje.
podjetje A ima objavljeno prosto delovno mesto. Sam trenutno še delam v drugem podjetju B, vendar iščem zamenjavo. Ker na full slabš ne bi šelme zanima če se spodobi, da pokličem podjetje A in "direkt" vprašam kolk je plača predno pošljem prošnjo??
Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
Zanimiva tema. Eni ne dobijo delavca za delat, eni pa ne zaposlitve z 12letnimi izkušnjami na področju strojništva (pa tako se trobi, da manjka tale kader
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
Pred 2 leti mi je ponujala 1150€ bruto, prek agencije za na saturnus. (Diploma z več leti izkušenj)
edit_ dobil oglas. Se mi zdi, da so ga obnavljali še 1 leto.Zakaj le....
http://www.mojasluzba.si/delo-...riji-m-z-2.html
Ne zeli si da bi kdaj zacutil (vido tak nebos nic)Citat:
Uporabnik capl pravi:
Škoda, js bi prišu gledat, še nikol nisn vidu polcaja delatCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bi bil blizje ljubljane bi se ti jaz javil...zadnje cajte mi cajt ostaja, dnarja ni pa nikoli prevec
Malo lahko pogledaš tudi v Bonitete, kako redno plačujejo, koliko prometa je na zaposlenega in podobno.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
podjetje A ima objavljeno prosto delovno mesto. Sam trenutno še delam v drugem podjetju B, vendar iščem zamenjavo. Ker na full slabš ne bi šelme zanima če se spodobi, da pokličem podjetje A in "direkt" vprašam kolk je plača predno pošljem prošnjo??
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Berem tole in res ni čudno da je kakor je ! Folk bi samo še modroval, ko pa je treba mal poskočit je pa prehudo. Čeprav je pa res da tisti takt 120 na minuto je kar hud,posebno ker je treba streč mašino spred pa zad, nakladat, zadaj štet vozit zraven in vozit stran.
To definitivno ni delo za neko meglo....
5 minut praviš da je bil najdlje
ja kaj čmo takle mamo , pa velik sreče želim.....
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik Fastly pravi:
Pred 2 leti mi je ponujala 1150€ bruto, prek agencije za na saturnus. (Diploma z več leti izkušenj)
edit_ dobil oglas. Se mi zdi, da so ga obnavljali še 1 leto.Zakaj le....
http://www.mojasluzba.si/delo-...riji-m-z-2.html
In kje si potem dobil dosti boljšo ponudbo ?