NFS Undercover

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Vozil sem z volanom. Feedback support celo ima, vendar je porazen. No, ne vem, mogoče sem se preveč navadil na realfeel v rfactorju, ampak ta mi ga začne zategovat komaj na polovici smeri - nastavitev za feedback NI! Avto pa gre s kakršnokoli brzino v ovinek bp ... to je očitno mulcem všeč.

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Ja ko smo lih pri temu jaz imam 2gb rama q6600 in 8800gt, če bi dokupil še dva gb bi igre v visti delovale bolje?

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Imam vista 32bit in čeprav mi ne prepozna vsega rama se nadgradnja iz 2Gb na 4Gb kar pozna pri ene par špilih.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Je možno še kak zaslužit denar, potem ko nimaš več na voljo JOBov in misij, v katere prideš s tipko TAB?? Zgleda, da sem vse naredo...rabim pa dnar za ultimate power pack za mclarna...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kakšna 2GB verzija?
confused-1.gif

No, saj ni hudega. Itak pa sem zaradi dolgočasja šel spet raje k Oblivionu, tam nikoli ni dolgčas.
smile-1.gif

Pa GTA4 je menda že? (moram še kliknit na temo)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
512 MB. Imeti 1 GB je pri današnjih igrah potrata denarja, 2 GB pa totalni idiotizem.

Kaj ima to veze z brzino?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pol mi je pa jasno zakaj ti steka.

Meni na 2GB grafi ne steka nič,pa je vse na max kar je možno,1900x1200 al kolk je ze resolucija...
Recimo GTA mi tudi dela BP na max. , res pa da je kamera malce pijana
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
>>> Pol mi je pa jasno zakaj ti steka.

Ker imam premalo rama na grafi?
hysterical-1.gif

Ne pri taki "ničposebnega" grafiki. Kot sem že rekel, Crysis z olala boljšo grafiko dela enako gladko. Problem je pri sami kameri. Sicer pa šteka tudi na PS3, ne mi reč, da je tam kriv preslab hardware.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Jst vem da meni ne...tebi pa..torej je problem pri tebi ne pri meni?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Spomin na grafiki je samo za nalaganje tekstur. Trenutno ni igre (vsaj ne mainstream), ki bi izkoriščala več kot 512MB pomnilnika. Več zasedejo lahko le igre na kakih custom leveli ipd. Zato je trenutno vse, kar je nad 512 MB metanje denarja stran. Mimogrede, 512 MB verzije kartic so tudi malenkostno hitrejše od 1GB verzij.

Zato trdim, da z mojim sistemom ni nič narobe (koneckoncev je high-end kljub samo dvema jedroma na procesorju) in če vse ostalo laufa gladko, bi morala tudi NFS, ki pa je (kot sem rekel) slabo narejena, saj šteka tudi na vseh konzolah.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
options --> game --> units --> metric

nekaj takega, na pamet govorim, ker ga že dolgo nisem vklopil.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pod gameplay imaš nastavitev units.
smile-1.gif

drugače sem najprej igro za foro inštaliral na prenosnik, samo, da sem videl, za kaj gre. sicer na 640x480 je delala, videl sem, da je podobna NFS Most Wanted, katere sem svoje čase res preigral in nabavil različico za PS2. so prišli blizu NSF MW, samo vseeno - MW ostaja best igra v NFS seriji.

ni pa ta slaba, je kar okej, fina popestritev so spet preganjanja policije in - ko ti, kot policaj preganjaš druge.
grin1.gif

drugače pa - igra mi na PS2 nič ne šteka, grafika mi je okej (videl tudi že boljšo), mi gre pa arkadnih stvari, ki so preveč arkadne, na jetra. ampak - takrat dam potem raje kakšn Gran Turismo not, pa imam realizem.
grin1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Spomin na grafiki je samo za nalaganje tekstur. Trenutno ni igre (vsaj ne mainstream), ki bi izkoriščala več kot 512MB pomnilnika. Več zasedejo lahko le igre na kakih custom leveli ipd. Zato je trenutno vse, kar je nad 512 MB metanje denarja stran. Mimogrede, 512 MB verzije kartic so tudi malenkostno hitrejše od 1GB verzij.

Zato trdim, da z mojim sistemom ni nič narobe (koneckoncev je high-end kljub samo dvema jedroma na procesorju) in če vse ostalo laufa gladko, bi morala tudi NFS, ki pa je (kot sem rekel) slabo narejena, saj šteka tudi na vseh konzolah.

oja, pa je. gta IV naprimer. na max lahko špilaš samo, če imaš min 1gb vrama.
tongue-1.gif