Nežno...

Kdorkoli Alter jemlje kot nek resen forum, potrebuje specialno obravnavo. Alter leta 2008 nikakor ni primerljiv s tem v 2022.
Kvaliteta očitno pada, še bolj me boli, da na forumu ni bejb ... booooring.

Ampak, če nimaš res česa drugega bolj pametnega za počet, je tole OK.
Koliko so pa resne izjave nekaterih, pa pove že dejstvo, da jih je tule poln go(lo)bec, v živo se jih pa ne da spoznat. Z nekaj izjemami, seveda.
Zakaj že? Verjetno jim je nerodno, ker bi jih ostali dejansko ocenjevali po napisanih nonsensih, rasističnih ter političnih (prej JJ, zdaj Golob) izjavah na forumu. Biti skrit nekje za grmom in pljuvati po drugih je bistveno lažje, kot če stopiš pred človeka in mu to poveš (ali pač "pljuneš") v faco. No, teh zadnjih je zelo malo. Je pa na tem forumu bistveno več prvih.

Imel sem čast spoznat precej normalnih alterašev, so čisto kul in razumni. Toliko v bran nekaterim, predvsem pa v informacijo, da je tu več kot očitno, poleg ostalega, kup provokatorjev. Ki jih v RL verjetno nihče ne povoha/mara .... :evil:

evo če prideš v moje kraje častim birro in me boš mel priliko spoznat, v reali, tle gor mislim da me že dost dobro.
 

B81

Guru
22. jul 2007
27.933
4.947
113
Ja, sem blesav, ker to pišem, kaj naj...
Toliko sovražnega govora in sovražnih podpisov, kot je na Alterju, nisem videl nikjer.
OK, svoboda izražanja. To je eno, drugo je pa strpnost...
Tukaj je samo blatenje ene in druge strani. Pa religij (razen najhujše religije). Pa vsega, kar komu pade na pamet.

Ja, vem, žal tudi sam nasedem provokacijam in se bodem z nekaterimi, ki so... No ja, imajo pač IQ manjši od številke čevljev...

Planite po meni, kaj čakate?
Ko je v eni politični temi en uporabnik izjavil "še premalo smo jih", je bilo končano. Edini pravi "kreg" je v politiki, vse ostalo je pač eno prcanje in zajebavanje.

Ampak takšna izjava je preveč, če bi sam bil mod, bi dal perm. ban, če bi šlo. Sicer pa je tako, tudi, če vprašaš kaj resnega, ponavadi dobiš nekaj normalnih odgovorov, potem pa se začne, takrat bi se morala tema kar zaklenit :p
 

B81

Guru
22. jul 2007
27.933
4.947
113
septembra jih bom mel 38, tko da prosm malo razširi te tvoje staorstne meje

BTW že ko se v temi omejnajo ženske...pogrešam Barvico.....kam se je izgubila?
Včasih se mi zdi, da kreatorji alterja (cifra&co.) ženskam niso pustili prehoda iz suxa na alter, ker da pa nobena ne bi šla sem.... skorpy, grisbi, mitzy, babette itd... ??? nemogoče :p