Neznana številka

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
Zdravo, se opravičujem, če je bla ta tema kje odprta, nisem je zasledila nikjer. Zanima me, če kdo ve, od kod kliče številka +393.... Take številke za tujino nisem našla, kaj bi lah to blo? (če dvignem, prekine)
če kdo kaj ve, se lepo zahvaljujem
smile-1.gif

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
hvala
smile-1.gif

drugač se mi zdi vseeno predolga številka, da bi blki sam začetni dve koda..no ampak v bistvu nimam pojma.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Tarja pravi:
hvala
smile-1.gif

drugač se mi zdi vseeno predolga številka, da bi blki sam začetni dve koda..no ampak v bistvu nimam pojma.

Taljanov je "malo" več kot Slovencev...

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
spet se oglašam... ta številka me je zadnjič spet klicala tko ene 20x zaporedoma...pozvoni, dvignem, vrže dol. enako se dogaja fantu od prijatelce, z isto začetno kodo, pa nekomu na jobu tudi. any clue, v čem je fora? ma še kdo take izkušnje? in kaj lahk naredim? ker me res ob živce spravlja...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
... stevilka pa je ?

Mene je nekdo motil, pa sem dal stevilko v imenik, posebej zanj skompiniral ringtone Tisina (ni tista pogrebna, ampak samo ena 1/8 tisine, torej pavze), dodelil ta ringtone posebni skupini Bumbar in ga uvrstil v to izbrano skupino, kjer kraljuje sam.

Ker telefon grupira zgresene klice od iste osebe, je potreben samo en klik na clear in en na potrditev, pa jih ni vec.

Ze dolgo imam mir.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Številka je iz tujine, tako da je malo večji problem ...

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
ko smo pri skupini Bumbar in poimenovanju nedobrodoških klicateljev. Kolegica je imela nekja časa nekoga shranjenga pod imenom 'Ne dviguj!'
smile-1.gif

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
shit, evo, ista cifra! mislim ne vem, če je ravno ista, začetne štiri so pa iste.... drgač pa Radirko, res huda taktika :D bom si nardila kr eno grupo bumbarjev, zmerej prav pride!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.662
6.423
113
Mene tudi občasno pokliče nekdo iz Italije. Pozvoni samo enkrat ali dvakrat, če dvignem takoj prekine. Številka pa se spreminja. Menda upajo, da jih pokličeš nazaj in dobijo denar od prejetih klicev.

Na tej strani so objavljene nekatere tovrstne številke:
+393 CallFerret

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
svašta. čeprav mene je skoz in skoz ena ista cifra klicala in me je res ob živce spravlo. sredi pisarne mi je 20x zvonilo...halo!