Neznana številka kliče in odloži - kaj storiti?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Ne gre zato da jih beleži saj jih ne snema, če ti nekdo grozi in ga ti tožiš lahko on še vedno trdi da te je klical kot napačna št. ali pa za ankete itd.... Žal pri sedanjem sodstu tudi to obvelja čeprav verjetno vsak razen sodnika ve da je to nabijanje.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Dejte no mir, kakšno kršenje zakona neki, Enostavno se posnetkov ne da uporabiti kot dokaz, to je vse.
Na PC si namontiraj kakšen Answering machine programček, najdi nekje star Voice modem in naštelaj, da se oglasi po XXX zvonjenju. Tajnica mu bo povedala, da te ni in da mu želi lep dan. Evo, to boš pa lahko uporabil kot dokaz pa še zabeležene boš imel čase klicov.

2# Še bolj elegantna rešitev, kupo predplačniško SIM kartico, daj jo v kakšne star zegu in si tam naštelaj tajnico, klice s stacionarca preusmeri po XXX zvonjenjih na to mobilno in mir. Rezultat bo isti.

3# In še zadnja, na Telekomu vzemi tajnico, ne boš rabil ničesar drugega.

Edino pri prvi varianti pa boš imel posnetke tudi pri sebi doma, drugi dve sta bolj "oblačne sorte", saj se posnetki hranijo "drugje".

Nazadnje urejeno:

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Nisi prebral, kar sem postal glede snemanja? Poguglaj še malo na to temo.

Na primer, da sem jaz ta psiho in te kličem. Ti me snemaš in predaš posnetke naprej kot dokaz. Kot si že ugotovil, se to zavrže kot dokaz, ker so posnetki pridobljeni nezakonito. Če pa še jaz zvem, da si me snemal brez privoljenja in posredoval posnetke, te pa lahko mirno prijavim policiji. Dokazov pa sploh ne potrebujem, ker si jih že ti predal namesto mene
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Joj, bom poguglal.
bonk.gif

Lahko pa tudi v zakon pogledam, eni znamo še listat po knjigah.
tongue-1.gif

V takem primeru lahko daš prijavo, samo tvoj uspeh bo bolj klavrn, verjemi. Tut policaji, tožilci in sodniki niso vesla sisali. Poleg tega nebi, vsaj po poti, ki bi jo lahko legitimno uporabil, izvedel, da sem predal posnetke, tko da, pokadu si na celi črti.

Sploh sem pa hotel samo to povedati, da se ne bi nihče ukvarjal s posnetki, samo rekli bi ti, da jih odnesi domov in uniči. Verjemi, ne bi bilo prvič.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ok, ok... se strinjam s tabo.

Si dal kar nekaj praktičnih nasvetov kako rešiti problem. Glede na povedano se pa še vedno sprašujem kaj ti bodo narejeni posnetki.
Tajnica po navadi pove, da lahko pustiš sporočilo. To bi moralo biti celo računalničarjem jasno, da je bil zlobnež opozorjen na snemanje. Zdaj pa uporabimo še zdravo pamet, če bo s svojo raboto nadaljeval, ni prav nobenega zakonskega, ustavnega ali podobnega zadržka, da ne bi teh posnetkov uporabil kot stvarni dokaz, če pa v pozdravno sporočilo še dodaš, da se pogovori snemajo in se bodo uporabili kot dokaz, bo najverjetneje prenehal (in začel gnjavit koga drugega). Tretja možnost pa je, da kličoči malo pomisli, koga je tako hudo razkačil, da je le-temu tudi za ovadbo vseeno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:

Tajnica po navadi pove, da lahko pustiš sporočilo. To bi moralo biti celo računalničarjem jasno, da je bil zlobnež opozorjen na snemanje.

E, tole malenkost sem sfalil.
pozdrav.gif

Zihr si računalničar.
tongue-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Glede na povedano se pa še vedno sprašujem kaj ti bodo narejeni posnetki.

Popolnili bodo luknje v tvojem spominu in nadomestili 24/7 prisotnost pri telefonu zaradi enega pacienta, ko bos pisal prijavo Telekomu. Napisal bos ure, oni bodo preverili in ukrepali dalje. Potem si ga lahko d*kas na tiste posnteke, ce ti pase.

Nikogar ne ganejo posnetki, dokler ni gor omenjen kaksen Bush ali pa vsaj osemkolesniki.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A pri Telekomu ne dobite razčlenjega računa, z datumi, urami in trajanjem?
Razen tega je vprašanje, če bo tip težil tudi tajnici.

Tu se eni grete "kompliciram do maksimuma".

Lepo vzameš zadnji izpisek klicev, prebereš sogovorniku iz Telekoma čase klicev in fertik. Traja 2 minute in potrebuješ le izpisek ter en telefon, da pokličeš.

Nazadnje urejeno:

zmuc

Zelenc'
18. feb 2010
5
0
1
www.hov-hov.si
Škoda živcev izgublat za taka nadlegovanja. Pri operaterju prosiš za blokado klicev z določene številke. Če je skrita iz seznama klicev določiš katera je, oni bodo v logih že imeli točen podatek.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik stein pravi:
A pri Telekomu ne dobite razčlenjega računa, z datumi, urami in trajanjem?
Razen tega je vprašanje, če bo tip težil tudi tajnici.

Tu se eni grete "kompliciram do maksimuma".

Lepo vzameš zadnji izpisek klicev, prebereš sogovorniku iz Telekoma čase klicev in fertik. Traja 2 minute in potrebuješ le izpisek ter en telefon, da pokličeš.

A niso na izpisku le odhodni klici?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jah, saj sem napisal, da nikogar posnetki ne ganejo. Tema je nesmiselna, na forumu ne bo nihce mogel narediti nic, v teh nekaj dneh bi pa operater menda tudi ze zbral dovolj klicev, da bi ugotovil kdo je tisti klicoci pacient in bi ga pozval da neha.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Zaposli se pri telekomu, ko boš enx noter boš imel lažji dostop do preverbe klicateljev na tvojo številko, pol sešteješ vse stroške ki si jih imel in greš osebno obračunat z budalo v neki protivrednosti =)

Če ima bulmastife se raje izogni te opcije..

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Daleč najboljša in najelegantnejša rešitev je, da pri Telekomu(če ga seveda kliče na stacionarni Telekom) naroči hkratno zvonjenje(pride ene dva evra mesečno in potem ti hkrati zvoni na telefonu in še na mobitelu-s tem da se ob vsakem klicu na mobitelu številka lepo izpiše;)

To sem jaz uporabljal namesto PIK funkcije
wink-1.gif

Sedaj itak Telekoma že par let nimam več.

Potem naj ga pa lepo kliče nazaj po tridesetkrat na dan ob vseh nemogočih urah
wink-1.gif

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Pred leti sem imel kar nekaj podobnih težav z motečimi klici. Odpravil sem jih tako, da sem naredil prevezavo na 113.
Klici so se čudežno končali
zmaga.gif