Neželjeni screenshoti

DanVM

Zelenc'
28. mar 2008
16
2
3
Pozdravljeni. Bi kdo morda vedel, kaj sem fasal v telefon (S9+), da mi nonstop nabija screenshote, kar sam od sebe. Sicer v galeriji že dlje časa opažam nenavadno veliko screenshotov, no zdaj sem pa tudi 'ujel' aktiviranje te 'aplikacije', ki mi je mimogrede nabila kakih 20 screenshotov (večinoma ob prikazovanju reklam galaxy shop, pa nek giphy...itd). Kako se tega losati?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Sam resno a galaxy to še vedno počne. Meni je to delal galaxy s2 in od tistega časa mi je android čisto mimo. Pa kje si videl, da moraš še na telefonu inštalirat protivirusne aplikacije......

No da skočimo v današnji čas .... Nokia srednjega razreda vsak mesec teži za varnostne popravke.... Alo pa jest hočem samo telefonirat kaj mi bodo vsi varnostni popravki, če me potem lahko hecka vsak ki ima pet min časa....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pozdravljeni. Bi kdo morda vedel, kaj sem fasal v telefon (S9+), da mi nonstop nabija screenshote, kar sam od sebe. Sicer v galeriji že dlje časa opažam nenavadno veliko screenshotov, no zdaj sem pa tudi 'ujel' aktiviranje te 'aplikacije', ki mi je mimogrede nabila kakih 20 screenshotov (večinoma ob prikazovanju reklam galaxy shop, pa nek giphy...itd). Kako se tega losati?
Meni je tudi nasralo kup screenshotov, dokler nisem pogruntal, da jih sprožiš tudi z Vol- in Power gumbom, ki ju velikokrat nehote pritisnem hkrati.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Kak vam rata stisnit nevede power gumb in vol-?!?

Men to še nikoli ni ratalo pa sem mel Galaxy od S3 dalje itn..

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sta lepo na nasprotnih straneh in zadosti je, da čisto rahlo stisneš. Tudi jez sem na Galaxyjih od S1, pa se mi do S9 to še ni zgodilo. Niti nisem vedel, da ta kombinacija napravi screenshoot in sedaj pač bolj pazim.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.686
113
Alo pa jest hočem samo telefonirat kaj mi bodo vsi varnostni popravki, če me potem lahko hecka vsak ki ima pet min časa....
saj te noben ne hacka. problem je ker noben ne bere kaj vse aplikacije zahtevajo in vsi samo ok, ok, ok :)pol pa sam daš dostop aplikacijam do vsega.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
koliko, ti imas pac mini racunalnik s sposobnostjo klicanja. Ce rabis samo za klicarit, si kupi prenosni telefon in samo telefon, ne racunalnika, ker racunalnik tezi za varnostne popravke

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Sta lepo na nasprotnih straneh in zadosti je, da čisto rahlo stisneš. Tudi jez sem na Galaxyjih od S1, pa se mi do S9 to še ni zgodilo. Niti nisem vedel, da ta kombinacija napravi screenshoot in sedaj pač bolj pazim.

Ja sam treba je tudi za kratek čas oba gumba zadržat da naredi sliko.. Ni samo rahlo da stisneš.. ;)