Nevarno mesto?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
na lovrenc na pohorju recimo, ali pa v oplotnico v vaško gostilno se delat najbolj pametnega, v bistvu lahko greš v čefurski opravi tja pa začneš lokalni kelnarci težit. bodo motorke pele.
kje si pa Oplotnico našel? niso to Fužine
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Kje mislte da je ta trenutek dost nevarno živet...
To mislm tko da je pametno da maš v bajti vsaj dva kalaša pa k greš na cesto tud vsaj kkšno pištoljo za pasom...
pa tko da se še da živet kolikor tolko,ampak da se pa tud ene 3-4x na mesec obstreljuješ?
Kje mislte?

Somalija-Mogadish?
Brazilija-Rio-Favela?
Irak-Bagdad ali pa Al-Basrah?
Sierra Leone-Freetown?

vaše ideje?
confused-1.gif

kaj a te je kranj razočaral?
grin1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Kje mislte da je ta trenutek dost nevarno živet...
To mislm tko da je pametno da maš v bajti vsaj dva kalaša pa k greš na cesto tud vsaj kkšno pištoljo za pasom...
pa tko da se še da živet kolikor tolko,ampak da se pa tud ene 3-4x na mesec obstreljuješ?
Kje mislte?

Somalija-Mogadish?
Brazilija-Rio-Favela?
Irak-Bagdad ali pa Al-Basrah?
Sierra Leone-Freetown?

vaše ideje?
confused-1.gif

kaj a te je kranj razočaral?
grin1.gif

Hehehe nee
grin1.gif
sam mal adrenalina je treba pa ferbc me matra kako zgleda če moraš laufat pred rafali :D

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
lol... pejd res v brazilijo (pa še marsikam drugam) pa boš laufal zaradi par centov.... čeprav ne vem kok je to pametno, si prevelik da bi te kr tko falil s kkšno kalašnikovko
tongue-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
lol... pejd res v brazilijo (pa še marsikam drugam) pa boš laufal zaradi par centov.... čeprav ne vem kok je to pametno, si prevelik da bi te kr tko falil s kkšno kalašnikovko
tongue-1.gif

Čefurji so out! čist lanska moda
cheer.gif

letos so popularni Cholo-ti!
evil.gif

...aja pa šipci so itak softiči...ga brcneš ke pod koleno pa si že najjači-kaj če mi take lulike!
grims-1.gif

En hardcore mesto ,sej pravm nekak mi Favela pa Mogadiš še najbl dišita...
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
kje si pa Oplotnico našel? niso to Fužine
wink-1.gif

Se vidi, da nisi iz teh krajev, Oplotnica je na Štajerskem znan center raznih mutibaričev. Tam jaz sploh v gostilno ne bi šel, ker nikogar ne poznam.

V Fužinah sem šel sam v lokal poln trenirkarjev in na glas naročal v mariborščini, pa mi nihče ni nič rekel.

V Sloveniji so ti mali redneck kraji najbolj zajebani. Če greš zvečer ven v Mariboru, je minimalna verjetnost, da se bo treba tepst, če ne izzivaš. Če greš zvečer na Ptuj, boš 90 % vsaj priča kakemu sranju.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.862
11.086
113
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
imam pa namen it nekam od teh mest "živet" če se temu lahko tko reče
evil.gif

Zakaj? Pa ne rečt, zaradi adrenalina...zaradi adrenalina se pelješ z motorjem iz maribora v portorož prej kot v eni uri recimo...

če pa hočeš it živet v eno mesto, kjer si resnično lahko ubit, pa oni ne igrajo prav...
pa po mojem mnenju se itak zajebavaš s to temo.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
imam pa namen it nekam od teh mest "živet" če se temu lahko tko reče
evil.gif

Zakaj? Pa ne rečt, zaradi adrenalina...zaradi adrenalina se pelješ z motorjem iz maribora v portorož prej kot v eni uri recimo...

če pa hočeš it živet v eno mesto, kjer si resnično lahko ubit, pa oni ne igrajo prav...
pa po mojem mnenju se itak zajebavaš s to temo.

Ne boš verjel ne zajebavam se
smirk-1.gif

Dva frenda se selita zdej,en v avstralijo en na tajsko pa me je potegnil da grem še jest..
Sam nočem pa nekam k bo isto k ta jeb**a slovenija...če že nekam k je res f**ked UP!
aplauz.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če hočeš res f**cked up, potem priporočam Afriko, v kakem Kongu kje v kakem milijonskem mestu v notranjosti, kamor še asfalt ne pride. imaš dovolj šans, da ne prideš več iz njega, niti v krsti.

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Baje da je najbolj nevarno mesto na svetu pakistanski Karachi.

Sicer pa, Cape Town, Ciudad de Mexico, San Salvador, haitijski Port-au-Prince te garant ne bo razočaral, in bržkone je prepričljiv tudi kakšen Ciudad Juarez !

Chase it !