Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tud iz zapora so ga ucili oziroma iz objekta kjer ga zadrzujejo pač.
Tudi đankijev in podobnih uličarjev ne, pa nam letno 2-3je sp*zdijo.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Tud iz zapora so ga ucili oziroma iz objekta kjer ga zadrzujejo pač.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Glavno, da pazijo na svoje: na sodišče prisilno privedli celjska policista.
A ko pa oni na tak način "vabijo" nas navadne državljane je pa vse v redu ????Citat:
Med policisti je zavrelo, večina tak način »vabljenja« na sodišče dojema kot totalno ponižanje svojih dveh kolegov.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Primer kaže, kako razglašena je naša oblast in kako zlahka zapravi davkoplačevalski denar, ker mora močno varčevati. Koliko stane taxi prevoz 100 km? Prevoz z marico ne more biti kaj cenejši, sploh ker sta bila dva "voznika" na državni plači.
Prepričan sem, da je problem nastal na sodišču.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
V tujsko legijo sprejmejo najbrz samo take, ki so nesposobni za redno vojsko. Sploh pa slo "tabornike".
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
A so te dobili s silvio v nerodnem položaju?![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
dej nam se kej povej o legiji k vidmo da obvladas
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
V tujsko legijo sprejmejo najbrz samo take, ki so nesposobni za redno vojsko. Sploh pa slo "tabornike".
Da ga ne ujamejo z vsemi prednsotmi ki jih imajo napram njemu, je jasen dokaz da imamo "tabornike". No ne smem zalit Tabornikov.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
http://www.legijatujcev.com/
Preberi knjigo.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
To se nekam pogosti dogaja.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Primer kaže, kako razglašena je naša oblast in kako zlahka zapravi davkoplačevalski denar, ker mora močno varčevati. Koliko stane taxi prevoz 100 km? Prevoz z marico ne more biti kaj cenejši, sploh ker sta bila dva "voznika" na državni plači.
Prepričan sem, da je problem nastal na sodišču.
ja itak da je problem nastal na sodišču.... jst sm imel podobno sceno, ko so izdali nalog za prisilno privedbo za zaslišanje na sodišču zaradi večkratnega izogibanja zaslišanju, kar pa sploh ni bilo res, manjkal sem samo enkrat pa še to zaradi nesrečnega spleta naključij in ko sem jim potem tam zatežil zaradi tega, kakšno večkratno izogibanje, mi je tam ena ki piše te spise rekla, da oni to pač tko napišejo. pač tko napišejo. za popizdit. jst pa zaradi tega en dan nisem delal in pa še par ur sem sedel v priporu, yeeey.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
To se nekam pogosti dogaja.
Poznam dva, ki se jima je to zgodilo.
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
To se nekam pogosti dogaja.
Poznam dva, ki se jima je to zgodilo.
Sedaj lahko rečeš da poznaš 3, ker nekaj podobnega se je zgodilo tudi meni.
Tudi sam delam v zaporu. In pred mesecem ali dvema sem dobil vabilo da se moram zglasiti na sodišču glede neke zadeve, ki se je zgodila na šihtu. Vse bi bilo Ql, če nebi še naš zavod dobil odredbe, naj me privede z silo, ker po njihovih evidencah se trenutno tam nahajam![]()
Torej napaka je bila, da pazniki v zaporu nimajo uniform?Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
So pa teli legionarji res fenomenalni. Sem jih spoznal že ene 5 ali 6 komadov in vsi so bili natrenirani v 0. In kar se discipline in spoštovanja do uniform tiče samo kapo dol, bi se lahko naši sončki marsikaj naučili od njih.