Neurja 2023

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1691257529704.png

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
Čist noben politik ne more zdele v tem trenutku nič narediti. Ne Golob ne Janša. Golob si predstavljam gre težko prijet za lopato. Niti to ni njegova naloga v tem trenutku.
Sem tudi čisto prepričan da tudi Janši ni vseeno za ljudi .Samo debili se zdaj kregajo o politiki.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.304
10.607
113
vladna ekipa mora ze danes sestavit izredni gradbeni zakon, razglasit izredne razmere, in takoj po dezju definirati cene urne postavke strojnih ur , delavcev in podobno da se v roku 14 dni vzpostavijo osnovne prometne poti. betonnarne bi ze danes morale imet vsi fin. podporo in začet pripravljat mostne nosilce in podobno .
obcine in drzava takoj kanalizirat sredstva za obnovo infrastrukture. vsi od velikih in malih gradbincev na vpoklic. 14 dni zamika za druge projekte ne bo noben čutil, ker se tak običajno zamuja po pol leta ali vec. in podobno.
jaz bi to pricakoval od države... realnosti bo verjetno dosti bolj kruta.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.597
-1.378
63
Kaj je kolega, a sem spet užalil tvojega srčka s tem, ko sem napisal, da malo umirite strasti s tem političnim prepucavanjem v teh težkih časih
IMG_20230805_203509.jpg
?

• Objave ne odobravam
Reactions: cappy

giovanotti

Fizikalc
20. dec 2012
181
103
43
Po 200+ prepeljanih samokolnicah z blatom in muljem, neskončnim drgnenjem z metlo in porivanjem usrane vode, vse trole, mamine sinčke, internetne vseznalce pozivam, da premaknejo svoje sebične riti, obujejo škornje do kolen in se z lopato v roki javijo PGD na prizadetih območjih, kjer vas bodo dodelili v hiše, ki so potrebne pomoči.
Jutri grem spet.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.779
5.912
113
Če CZ enota za zveze ne zna drugače kot preko Muska, potem lahko zaprejo vrata. Brez Američanov bi šlo pač drugače, kot je šlo vsa leta poprej.
Radioamaterji so vsi v Dalmaciji ?

Dva trdno držita lopati, da ju ne ukradejo (eden v air nike, drugi v lakastih čevljih)

Zaposleni v trgovinah pomoje danes kar skačejo od navdušenja, ker je Šestan sprejel odredbo (tako je pisalo na rtv slo, na siolu piše da vlada), da so trgovine lahko odprte (jutri) v nedeljo

• Všeč mi je
Reactions: Robert

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.815
-285
48
Valparaiso
Po 200+ prepeljanih samokolnicah z blatom in muljem, neskončnim drgnenjem z metlo in porivanjem usrane vode, vse trole, mamine sinčke, internetne vseznalce pozivam, da premaknejo svoje sebične riti, obujejo škornje do kolen in se z lopato v roki javijo PGD na prizadetih območjih, kjer vas bodo dodelili v hiše, ki so potrebne pomoči.
Jutri grem spet.
si ti meni pomagal, ko mi je drevo vrglo?

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.597
-1.378
63
sem ti v tisti temi napisal da zadrži raje svojo golazen pa si mi raje dal prstke. ne bit zdaj spet užaljen in jokcat kako si zaključil z mano.
A sem jst po tvojem predsednik ekstremnih levičarjev ali golazni po tvoje? To je forum, kjer se izmenjava mnenja. In nisem užaljen, sploh ne, samo tvoje obnašanje je sovražno in nerazumno.

Vse kar sem napisal je, da bi vsi lahko malo umirili strasti in retoriko v tehle časih. Marsikdo se trudi po svojih najboljših močeh, da pomaga svojim bližnjim, prijateljem, sosedom...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.779
5.912
113
Eh, Ivan, drži se raje kmetovanja

To stoji na zelo rahlih temeljih, če lahko društvo za ribe utemelji, zakaj se ne more izdati gradbeno dovoljenje.

Če bi se rad župan na koga jezil, potem se naj na Eu (habitatna direktiva Evropske unije), ki ni bila upoštevana.

Kam z strupenim muljem, ki se nabira pred jezom HE že vedo ? Bo še zanimivo.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
A sem jst po tvojem predsednik ekstremnih levičarjev ali golazni po tvoje? To je forum, kjer se izmenjava mnenja. In nisem užaljen, sploh ne, samo tvoje obnašanje je sovražno in nerazumno.

Vse kar sem napisal je, da bi vsi lahko malo umirili strasti in retoriko v tehle časih. Marsikdo se trudi po svojih najboljših močeh, da pomaga svojim bližnjim, prijateljem, sosedom...
če znaš eni strani napisat sem skoraj prepričan da tok butast pa nisi da pa "svoji" strani ne moreš.
čakam prstke in citat direktno radikalcu da naj umiri retoriko - https://www.alter.si/tema/planet-golob.2677055/post-3444688

svojim bližnjim pa smo danes pomagali po najboljših močeh, nč skrbet.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.446
3.545
113
vladna ekipa mora ze danes sestavit izredni gradbeni zakon, razglasit izredne razmere, in takoj po dezju definirati cene urne postavke strojnih ur , delavcev in podobno da se v roku 14 dni vzpostavijo osnovne prometne poti. betonnarne bi ze danes morale imet vsi fin. podporo in začet pripravljat mostne nosilce in podobno .
obcine in drzava takoj kanalizirat sredstva za obnovo infrastrukture. vsi od velikih in malih gradbincev na vpoklic. 14 dni zamika za druge projekte ne bo noben čutil, ker se tak običajno zamuja po pol leta ali vec. in podobno.
jaz bi to pricakoval od države... realnosti bo verjetno dosti bolj kruta.
Dej mi povej, kako boš v 14 dneh naredil 1km manjkajoče ceste. na sliki na desni bi morala biti cesta, je pa trenutno savinja, pri rumeni hiši pa še transformator.
otok na savinji.jpg

• Žalosti me
  • Wow
Reactions: Kamele0N in cappy

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ne znaš brati ali samo ne razumeš? Napisal sem, da umirite strasti. Umirite. Množina. Leva in desna, rdeča in bela, nutrije in svizci.

Tema je neurja, zato dovolj smetenja. Če bi mi rad kaj napisal, lahko zs.
ti si v to temo privlekel, začelo se je v temi o golobu in ti si tisti ki ne zna prave teme izbrat. ne zdaj druge spet obtoževat kot to lef.tardi najbolje znate.
če umirjamo strasti potem pričakujem tudi da boš to dal jasno vedet tudi radikalcu chibi s svojimi prstki tako kot meni.