Neurja 2023

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Ma še za par ur naprej ne znajo napovedat prav ne vremenarji ne raznorazni appi. Windy / Radar, satelit / Vremenski radar prikaže realno dogajanje zadnje ure.. vidiš, kam se nevihta pomika - to je še najbolj realno. Medtem ko Windy / Dež, grmenje / Nevihte, ki predvideva kaj bo, že ne prikaže prav vremenskega dogajanja.
Še dobro da vremenski radar prikaže realno, aplikacije, ki si jih pa omenil, ki ravno ta radar uporabljajo pa ne, LOL

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.220
1.725
113
40
Ne, čaki.. Zadnjič mi je nekdo razlagal, da to je zdaj ena stopnja dalje od chemtrejlov.

Da naravno taka naurja vsak dan itak ne morjo bit.. In da v Ameriki korporacije trgujejo z vremenom, ker so pogruntali kako te s suso in poplavami zjebejo.. Monsanto pa ima taka semena, da rastline vse prezivijo in zato sluzijo.
Tak da.. Ce kdo rabi nevihto za sosedovega abrahama, da ne bodo kadili z roštiljem, lahko zrihtam kontakt :)

nacek

Guru
13. okt 2012
2.940
579
113
Ne, čaki.. Zadnjič mi je nekdo razlagal, da to je zdaj ena stopnja dalje od chemtrejlov.

Da naravno taka naurja vsak dan itak ne morjo bit.. In da v Ameriki korporacije trgujejo z vremenom, ker so pogruntali kako te s suso in poplavami zjebejo.. Monsanto pa ima taka semena, da rastline vse prezivijo in zato sluzijo.
Tak da.. Ce kdo rabi nevihto za sosedovega abrahama, da ne bodo kadili z roštiljem, lahko zrihtam kontakt :)

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
ZDELE 17:01 Slovenije NI!

2023-07-21-17-01-45.jpg

• Haha
Reactions: krko

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.399
113
To kar zadnje dni kroži vse po FB in drugih socialnih omrežjih je itak bruh. Razumel bi, da neizobražen folk temu verjame, ampak ne, to širijo od učiteljev do ostal visoko izobraženih ljudi, ki imajo za sabo nekaj let študija o resnih zadevah pol pa nasedajo takih blodnjam :(

Piton

Guru
11. apr 2022
1.751
-155
113
Jest vsemu verjamem, takoj ko mi avtor idej mal predstav fizikalno/kemično/whatever ozadje teorije.
Jest kle predvidevam da je oreng strokovno ozadje, sam je bolj iz lj-polje področja