@ ajnccvajdraj
Odpri si šampanjec - Kumrovec je stolklo.
VIDEO I FOTO Pala golema tuča u Zagorju: "Katastrofa! Ima nanosa leda visine 70 cm"
JAKO nevrijeme s golemom tučom poharalo je Zagorje.
www.index.hr
@ ajnccvajdraj
Odpri si šampanjec - Kumrovec je stolklo.
Je šel peš …Tasta pejt ponj...da te ne bo čakal cel tedn
Me hvali dneva pred nočjo. Ko si ti pisal objavo,so bili ljudje pod nadvozi ponekodZa danes so vremenarji napovedovali neke hude nevihte, ampak očitno tudi za en dan vnaprej ne more napovedati.
V senci pije hladen pir. Ga je ravno iz vedra polnega toce vzelDajte vprašat kak se me trenutno folk v Pirešici …
Jp. Vse stolklo. Drevesa podiralo...strehe razkrilo...tam okoli šmarjeških pa mora biti brutalno
alterova pamet LeFack, so imeli vremenarji prav ali to zate niso bile neke hude nevihte?Za danes so vremenarji napovedovali neke hude nevihte, ampak očitno tudi za en dan vnaprej ne more napovedati.
bogi narod.Koroška je tudi bila ne samo pod vodo, je tudi toča lepo stolkla vse pod sabo.
Zalitih več objektov, uničena infrastruktura...
Prevalje
Poglej priponko 56428
Poglej priponko 56429
Tudi severni sosedi so grdo kasirali...
Völkermarkt
Poglej priponko 56426
Poglej priponko 56430
V Ljubljani ni bilo nič. Jaz sem pričakoval kako ohladitev od te sopare pa ni bilo nič na koncu.alterova pamet LeFack, so imeli vremenarji prav ali to zate niso bile neke hude nevihte?
Odličen odgovor. Če Lajbahu sije sonce, so se vremenarji zajebali...V Ljubljani ni bilo nič. Jaz sem pričakoval kako ohladitev od te sopare pa ni bilo nič na koncu.
Ma to se bo vse pri LJ skoncentriralo ter ustavilo, da vreme lekvaku malo polepša dan in se odkupi še za včeraj.ARSO pravi, da lahko tu in tam pade kakšna kaplja dežja, vendar glede na radar
Dejansko danes gre nek dež, ne pa nevihte. Pa tud vprašljivo če bo kaj ohladitev ali samo sopara.Ma to se bo vse pri LJ skoncentriralo ter ustavilo, da vreme lekvaku malo polepša dan in se odkupi še za včeraj.
Danes jo bos spet poceni odnesel, tako da lahko spregledas.Za danes so vremenarji napovedovali neke hude nevihte, ampak očitno tudi za en dan vnaprej ne more napovedati.