Neurja 2014

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Bn1a90aIMAA_zTB.jpg

V Velenju velik odziv na zbiranje pomoči. Jutri je zbiralna akcija pred Hipermarketom Mercator v Šiški med 14. in 16. uro.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Mater sovražim take ljudi, ki se okoriščajo z nesrečo drugih: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-...direktno-u-ruke

Pa še:

Citat:
Zbog manipulacija cijenama
U Srbiji podnesene 83 prijave protiv prodavača

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajiæ rekao je da su podnesene 83 prijave protiv prodavača koji su htjeli da prodaju namirnice po znatno višim cijenama u vanrednoj situaciji zbog poplava.

Ljajiæ je rekao da se 55 posto prijava odnosi na grad Beograd i opæine koje nisu zahvaæene poplavama, gdje su trgovci poveæavali cijene flaširane vode, a bilo je i slučajeva poveæanja cijena gumenih čizama.

Ljajiæ je rekao da je tržišna inspekcija zatvorila jednu prodavnicu u opæini nedaleko od Beograda, a najavio je i podnošenje krivičnih prijava u slučajevima kada se radi o ozbiljnim zloupotrebama.

I dok su u Srbiji uveliko poduzete mjere protiv zloupotreba i manipulacija cijenama, inspekcije i vlasti u BiH još ne izlaze s informacijama šta poduzimaju.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Prejle sem po Radiu1 slišal, da menda danes, pred Mercator Centrom v Šiški (Dravlje) zbirajo od 14h-16h pomoč v obliki oblek, hrane,....

Lahko to nekdo potrdi, ker sem vozil avto in nisem bil pozoren na uro, če je to res, da peljemo robo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Izvoli: http://www.24ur.com/mnozicen-o...v-poplavah.html

''Med 14.00 in 16.00 lahko pomoč prinesete tudi na zbirno mesto pred Hipermarket Mercator v Šiški. Glavna iniciatorka Staša Tunja Bojičiæ (kontakt: 041 816 438 ali stasa.tunja@gmail.com) zbiralno akcijo pripravlja v sodelovanju s humanitarno organizacijo iz BiH - Otvorena mreža. Kot javljajo iz ogroženih območij so najbolj potrebna zdravila, higienske potrebščine, pitna voda, nepokvarljiva hrana, obleke in obutev. Prav posebno pomoč pa potrebujejo dojenčki in majhni otroci (obleke, kaše, Aptamil1).''

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Sprašuješ mene? Pogosto dajem za humanitarne zadeve in pošiljam SMS-e za pomoč - za vse.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Vem. Najraje imam, da lahko nakažeš preko SMS-ja, ker to lahko opravim fire&forget, potem npr. 0.5% od dohodnine . S položnicami se mi ne da ukvarjati, cunje pa, ko se naberejo, ali nesemo na štajersko za družine, ki jim primanjkuje, ali pa znancem, ki imajo otročičke.