Neurja 2014

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
V pomurju se resno bojimo toče inn ostalih nevšečnosti, fronta se pomika protim našim krajem in kaj bo bomo videli, upajmo da ne kaj hudega.
2057884-radar_anim.gif

Priponke

• 2057884-radar_anim.gif
    2057884-radar_anim.gif
    1,1 MB · Ogledi: 206
Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.106
4.098
113
Če pogledaš radarsko sliko, nad MS ne prihaja nič lepega - samo še slabše.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
na hrvaški točneje sv.martin na muri prihaja zglede vse to kar je v zagrebu. Je že popolna tema. prekmurci pripravite se na sodni dan.

dax

Majstr
22. maj 2012
933
2.018
93
Avstrijska protitočna letela so v zraku ob meji v prekmurju, v zraku je tudi protitočno letalo iz MB. Upamo, da bo kaj pomagalo.
LP

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.010
6.234
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik shift pravi:
boste itak dobili subvencio od države tako kot vsako leto ko mate sušo ali točo

bonk.gif
zanimivo da se ti na tistih koncih ljudje nič ne smilijo, ko pa se gre za južno od Kolpe pa takoj jokcaš kakšni reveži so.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Vprašajte kmete koliko so dobili za suše in ostale nezgode -- še za nekaj let nazaj teh odškodnine niso izplačane, toliko o tem sicer pa si vemo pomurci sami pomagati kajti smo od države pozabljen narod, hvalabogu nas vsaj nekateri ljubijo ko treba kaj nabaviti pri kmetih od prašičev in krompirja dalje tako da ste dobrodošli vsi razen politikov, ostali ne boste odšli lačni žejni pa sploh ne ....kvečjemu po vseh štirih , hhaha.

8888

8. jul 2010
34.010
6.234
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Vprašajte kmete koliko so dobili za suše in ostale nezgode -- še za nekaj let nazaj teh odškodnine niso izplačane, toliko o tem sicer pa si vemo pomurci sami pomagati kajti smo od države pozabljen narod, hvalabogu nas vsaj nekateri ljubijo ko treba kaj nabaviti pri kmetih od prašičev in krompirja dalje tako da ste dobrodošli vsi razen politikov, ostali ne boste odšli lačni žejni pa sploh ne ....kvečjemu po vseh štirih , hhaha.

aplauz.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Temu pred dnevi izkopanemu krompirju z domačega bio vrta sicer manjka --ORGAN--ima pa jajca kar je najbolj važno , hhehe
2058034-WP_20140724_18_50_18_Pro.jpg

Priponke

• 2058034-WP_20140724_18_50_18_Pro.jpg
    2058034-WP_20140724_18_50_18_Pro.jpg
    84,5 KB · Ogledi: 95

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
V bistvu je poletje čisto pravo, kar se tiče temperatur. Le padavin je malo nad povprečjem.
Na čem si? Pusti to za en dan, pa boš videl, da zunaj sploh ni pravega poletja...
Jaz sem "na realnosti" Kaj pa ti
confused-1.gif

Smo v 30-letnem povprečju.

Sej razumljivo. Povprečen človek se spomni le za par let nazaj... In ker je bilo zadnje nekaj let vročina in suša, je to v glavah večine že kar "standardno poletje"
Tole sem pa videl mislim da na Zevs-u. Tam si pod nickom Smučar iste slike lepil.
hysterical-1.gif

Kaj ti koristi neka statistika, če pa je realnost čisto druga. Saj podobno je pri politikih, tam tudi vsi pravijo, da je Slovenija statistično v povprečju, realno smo pa v dreku.
Enako velja za tvoje slikice, vse skupaj je nekje v povprečju, realno je pa vreme v dreku. Meni osebno je velika razlika, če pade 100 litrov dežja v enem dnevu, ali pa vsak dan malo čez cel mesec. Statistično bo enako kot vsa leta, realno pa pofookanega piknika ne moreš organizirat.

Ti si pa lahko tole statistiko vtakneš v rit, lahko pa jo tudi posnifaš, če želiš.
cheer.gif

8888

8. jul 2010
34.010
6.234
113
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
V bistvu je poletje čisto pravo, kar se tiče temperatur. Le padavin je malo nad povprečjem.
Na čem si? Pusti to za en dan, pa boš videl, da zunaj sploh ni pravega poletja...
Jaz sem "na realnosti" Kaj pa ti
confused-1.gif

Smo v 30-letnem povprečju.

Sej razumljivo. Povprečen človek se spomni le za par let nazaj... In ker je bilo zadnje nekaj let vročina in suša, je to v glavah večine že kar "standardno poletje"
Tole sem pa videl mislim da na Zevs-u. Tam si pod nickom Smučar iste slike lepil.
hysterical-1.gif

Kaj ti koristi neka statistika, če pa je realnost čisto druga. Saj podobno je pri politikih, tam tudi vsi pravijo, da je Slovenija statistično v povprečju, realno smo pa v dreku.
Enako velja za tvoje slikice, vse skupaj je nekje v povprečju, realno je pa vreme v dreku. Meni osebno je velika razlika, če pade 100 litrov dežja v enem dnevu, ali pa vsak dan malo čez cel mesec. Statistično bo enako kot vsa leta, realno pa pofookanega piknika ne moreš organizirat.

Ti si pa lahko tole statistiko vtakneš v rit, lahko pa jo tudi posnifaš, če želiš.
cheer.gif

aplauz.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
boste itak dobili subvencio od države tako kot vsako leto ko mate sušo ali točo

bonk.gif
zanimivo da se ti na tistih koncih ljudje nič ne smilijo, ko pa se gre za južno od Kolpe pa takoj jokcaš kakšni reveži so.

ne boš verjel moj dober kolega je prekmurec,kmetovalec,niti enkrat ni dobil subnvencije.zakaj?ker koruze že skoraj več kot desetletje ne seje,ker pač je vsako drugo leto bila požgana,uredil si je namakalni sistem,danes je to ena izmed 10ih največjih kmetij v prekmruju,prašiče še vedno sam vzreja,niti enkrat ni dobil pomoči države in niti enkrat ni pojamral,se pa znajde in nečaka tako velika večina(ne vsi)odškodnine in subvencije.poglej dane sprekmurje in še vedno je 1/3 na njivi koruze?!

8888

8. jul 2010
34.010
6.234
113
In za to niso krivi kmetje temveč kmetijska politika in ne boš verjel, že vsaj 5 let jo vodi SD.

Kar se tiče neurij, tukaj v osrednji Sloveniji je bilo kar pestro, ko pa sem videl sliko iz Zagreba pa je bilo res hudo tam dol.