Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Han zi nič ni bilo hudega malenkost dežja je padlo pa malo je grmelo. Zadnjič, ko je bila Murska skoro cela pod vodo, pri nas par km proč ni bilo nič hujšega, le vrtove nam je zalilo a je danes spet tako vroče, da je zemlja spet vsa suha in spet zalivamo.
jest sm pa opazoval nevihto ki je potovala od zahoda proti gorenjski , bil sem v okolici ljubljane na nekem hribu visokem 750m in sem opazoval kako je nastajala nevihta , večina avionov je letela pod oblakom in so bili lepo vidni (tisti ki so potovali ob nevihti in pod začetnimi oblaki nevihte), kasneje se je za nekaj minut spodnji del nevihte samo na nekem delu očitno spustil lepo je bila vidna rotacija spodnjih oblakov iz tega dela se je za katek čas (par sekun) spusil vrtinec vendar ni dosegel tal čez nekaj trenutkov pa se je spet vse zravnalo s spodnjo mejo oblakov. to sem tudi posnel in priblžal ko sem hitro prevrtel naprej je bila rotacija očitna. drugače pa tu ni bilo dežja je pa kr zelo potreben (lokacija: Setnica nad Polhovim Gradcem).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.