Nesreča

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Odločil sem se, da zdravnike ne obiščem, ker se je stanje po dveh dneh, izboljšalo v nulo
cheer.gif

Tip ve, da sem mu naredil "uslugo".

Upam, da se kaj takega povrne tudi meni, če kdaj koga spregledam in mu nabašem v rit.

Vsaj od vas Alterjevcev, ki veste, da sem dobra duša
evil.gif

Lp
Pošteno od tebe, vidim pa da sem edini, ki sem ti tako svetoval. Upam, da se ti poštenost kdaj povrne, še bolje pa da se ne bo treba.
Ampak ko berem sogovornike s foruma mislim, da imaš malo možnosti, bi 10x prej dobil nekoga, ki bi si izmislil bolečine in ti posledično nabil (neupravičeno) kazen.

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kontrol je še preveč, policajev na cesti tudi. Verjetnost, da te ustavijo je pri nas precej višja kot po sosednjih državah.
So pa na mestih, kjer se najlažje kasira.
S tem se nikakor ne strinjam. Najbližjega policaja sem zadnjič ugledal na avstrijski strani, poleg tega pa ravno 14 nazaj, ko sem prevozil ca. 1700km po Italiji videl ogromno policistov, prometnih seveda. Pri nas se sprašujem, če prometna policija sploh še obstaja ali pa se samo po pisarnah grejejo/hladijo. Ker na cestah jih ni!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik suicidal pravi:
Pri nas se sprašujem, če prometna policija sploh še obstaja ali pa se samo po pisarnah grejejo/hladijo. Ker na cestah jih ni!
Očitno se voziva po drugih cestah. Jaz jih namreč vidim veliko. Nazadnje sem jih videl v petek (v sob in ned nisem vozil), ko so pri radovljici iz nadvoza z radarjem streljali na tiste, ki so prekoračili omejitev 60 precej metrov pred izhodom (koncem) avtoceste. Nabiranje denarja bi rekel, kajti tam za tablo 80 in 60 je varno peljat precej več kot je omejitev.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Najbližjega policaja sem zadnjič ugledal na avstrijski strani, poleg tega pa ravno 14 nazaj, ko sem prevozil ca. 1700km po Italiji videl ogromno policistov, prometnih seveda. Pri nas se sprašujem, če prometna policija sploh še obstaja ali pa se samo po pisarnah grejejo/hladijo. Ker na cestah jih ni!
Vsi so v Prekmurju.

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
sam sem mel nesrečo.bočno me je zadel z desne strani.bil sem pri zdravniku,pa slikanje,bolečine so bile pa majhne.sam probleme mam pa sedaj.dvakrat na leto grem na terapijo masaže ,sam je mal mal.pa ko se vreme spreminja je pa hudo.pejd k zdravniku sej se gre zate.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.420
2.375
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Najbližjega policaja sem zadnjič ugledal na avstrijski strani, poleg tega pa ravno 14 nazaj, ko sem prevozil ca. 1700km po Italiji videl ogromno policistov, prometnih seveda. Pri nas se sprašujem, če prometna policija sploh še obstaja ali pa se samo po pisarnah grejejo/hladijo. Ker na cestah jih ni!
Vsi so v Prekmurju.

Drži kot pribito!!!

Lp

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Vsi so v Prekmurju.

Drži kot pribito!!!

Lp

Tudi leglo provid
smile-1.gif

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Ja pomoje, če bi šel k zdravniku, bi unmu odvzeli izpit za 1 mesec. Brat je imel "nesrečo",ko se je pred tremi leti se je enmu na rahlo zapikno v rit. Na njegovmu avtu je počla luč, in pa kak centimeter barve je šlo iz havbe. unmu od spredaj pa je malo počil odbijač. So se zmenli, napisalim poročilo, in eno leto ni blo nič,nato pa je dobil od zavarovalnice +15%, od policije pa 3KT in 1 mesec odvzema, in pa 120€ kazni za plačat
rolleyes-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Če greš po prometni na urgenco šene pomeni da imaš namen užeti povzorčitelja. Od zahtevka lahko odstopiš kadarkoli, oziroma ga sploh ne vložiš

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če greš po prometni na urgenco šene pomeni da imaš namen užeti povzorčitelja. Od zahtevka lahko odstopiš kadarkoli, oziroma ga sploh ne vložiš
Ja, ti lahko dostopiš samo od svojega zahtevka,
Država pa ne bo odstopila od svojega zahtevka, koliko znaša ta zahtevek je pa odvisno od tega, ali si poškodovan ali ne. Oz ali boš pri zdravniku rekej da te vrat boli ali ne. gre izpit in €€€€ ali ne

pišemo o tem, ali bo zaradi tvoje (ne)poškodbe država ožela povzročitelja in mu odvzela izpit ali ne.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.659
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj povzročitelja ne ožameš, ampak vložiš zahtevek za odškodnino na zavarovalnico. Tebe ne stane nič in tudi povzročitelja ne stane nič!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ravno to sem že doživel in moram reč avtorju: naredil si uslugo onemu. Sploh, če ti nič ni.

Mene je ženska tako zjebala, s tem, ko je šla k zdravniku, da sem plačal 170 EUR sodišču pa dobesedno borit sem se moral za izpit (1 do 3 mesečni odvzem).

Vsem tistim, ki pa ste želeli, da naj gre k zdravniku samo zato, ker povzročitelj ni bil dovolj pozoren (vsaj en je tak, lahko kasneje prilimam njegov post) pa tole: ne da želim, da se vam stori enako, samo fino bi pa blo ...

V 20 letih se mi nikoli ni prej zgodilo nič, trenutek nepozornosti pa je bil več kot preveč...

lp

mr_

Guru
20. sep 2007
9.357
2.730
113
In kako dobi policija podatke o povzrocitelju, saj na urgenci ti jih ni potrebno dajat. Od zavarovalnice?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Res je, tako kot si napisal je točno !!! Sej zaradi tega sem zvečer dobil obiske s Policije ...

TUSI, niso mi odvzeli vozniškega. Na koncu mi je sodnica rekla, "no, naj vam bo, ker ste bil tako pošten, da ste vse priznal" ...

tako je bilo....

mr_

Guru
20. sep 2007
9.357
2.730
113
Amapk jst nimam kaj razlagat zdravniku kdo se je v mene prbil, lahko tega sploh ne vem, ker sm stopal in bil sopotnik v avtomobilu in se nisem ukvarjal z nesreco..., recimo.

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.420
2.375
113
Pomurje
Potem boš pač v postopku, ker nisi prijavil nesreče z poškodbo.
Vsaj jaz sem tako razumel tega policista.

Lp

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Kje točno pa piše da morate plačevat ?
Vozite po zakonu in nebo problemov.

Kontrole so res na višku - nikjer nobenega.
Ti nisi še nikoli plačal? Nikoli naredil nobenega prekrška?
Ali debelo lažeš, ali pa ne poznaš dovolj predpisov, da bi vedel kdaj kršiš zakon. Kar je še bolj nevarno od zavestnega kršenja cestnih pravil.

Kontrol je še preveč, policajev na cesti tudi. Verjetnost, da te ustavijo je pri nas precej višja kot po sosednjih državah.
So pa na mestih, kjer se najlažje kasira.

žalostno ja.