Nesposobnost tušmobila ali simobila

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kaj pa nastaviatve v aparatu?
b
Kakšne nastavitve imaš v mislih? Nisem ničesar spreminjal na telefonu.
Načeloma dobivam normalno tudi sms-e ko sem v tujini, tudi v Grčijo sem jih dobil nekaj, dobro polovico pa sem dobil šele na Brniku.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sprejem sms sporočil tako ali tako ni odvisen od nastavitev telefona, problem je lahko edino pri pošiljanju...

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Prejšnji teden sem bil v Egiptu in sem z lahkoto sprejemal vse smse iz mobitelovih in simobilovih številk. Ko priletim na Brnik in prižgem telefon pa dobim še vse stare smse, ki mi jih je kolega poslal, ki je na tušmobilu. Sam imam simobil zdaj pa me zanima kdo je tako nesposoben operater v tem primeru? Simobil ali tušmobil?

LP

Toliiko o tem kako je Tuš poštimal gostovanje...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:
Prejšnji teden sem bil v Egiptu in sem z lahkoto sprejemal vse smse iz mobitelovih in simobilovih številk. Ko priletim na Brnik in prižgem telefon pa dobim še vse stare smse, ki mi jih je kolega poslal, ki je na tušmobilu. Sam imam simobil zdaj pa me zanima kdo je tako nesposoben operater v tem primeru? Simobil ali tušmobil?

LP

Tretji, tuji.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Citat:
Uporabnik d3esaly pravi:

LP

Tušmobil že ima poštimano gostovanje, je pa vprašanje za Simobil, če imajo oni vse poštimano, jaz bi rekel, da ne
ne-ne-1.gif
.

Lp.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
roaming je takšen kot je in bi praviloma moral delovati bp, edino če ga ovira tuji operater, na kar pa ga lahko tvoj operater samo opozori in prosi da popravi napako pa še to je odvisno od njihove dobre volje in razpoloženja do reševanja napak...

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Dekster, serješ klamfe.
Če si dejansko PIARovec, na piši na pamet oz. s ciljem srati po konkurenci.

Nazadnje urejeno:

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Dekster, serješ klamfe.
Če si dejansko PIARovec, na piši na pamet oz. s ciljem srati po konkurenci.

Forum je poln takšnih in drugačnih težav ter zagat uporabnikov Simobil-a in ti si se sedaj našel pametovati, da temu ni tako
sprasujem se.gif
, poskrolaj si mal forum, naj ti omenim, da sem tudi sam bil včasih uporabnik tega operaterja.

Ne bi bilo nič narobe, tudi če se Simobil-a popljuje, saj si drugega tudi ne zasluži
wink-1.gif
.

Lp.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Spremljam forum in vem, kaj drži ter kaj ne.
In v debatah okoli operaterjev (ne samo glede Si.mobil-a) vidim dve vrsti ljudi:
- tiste, ki se objektivno pritožujejo ter
- tiste, ki subjektivno vsepovprek lajajo čez konkurenco (mednje spadaš ti).

Lp.