Citat:
Uporabnik franci pravi:
In kaj bi rad? Imaš na voljo tudi novodobne izume, ki jim LJ-čani pravimo 'garažne hiše'. Aja, zate bi bil verjetno bolj primeren parking v Črnučah, na dvorišču Dinosa...
Sicer sem pa dopoldne (ob cca 11h), ko sem šel do avta v LJ-Mostah videl 4 KPL-jevce, ki so z lopatami operirali po pločnikih okoli zdravstvenega doma in gimnazije. Pa srečal sem veliko plugov, videl sem jih tudi na pločnikih. Sej delajo, sam so tudi padavine bile danes malce bolj obilne (sedaj se počasi umirja). Bojo ponoči počasi spucali, ker bo uibersposobnih voznikov manj na cesti.
ful hudo ej!!! sej še od prejšnjega sneženja nit slučajno niso spucali vseh parkirišč...totalna katastofa letos...ja če mamo baje parkirne hiše (v katere gredo seveda vsi avtomobili), potem pa res ne vidim razloga, da imamo sploh zunanja parkirišča ane, genij????? no sej, nekaterim gre zelo na roko, da ni spucano, pa vsi vemo komu...že za tole letošnjo blamažo s snegom bi moral odstopit al tisti, ki je odgovoren za komunalo ali pa kar župan sam, saj ni poskrbel za ustrezen kader...vsak, k pade ali pa se poškoduje na naočiščenem pločniku, bi moral podati tožbo proti občini, pa bi se zelooo hitro našel čas in sredstva za čiščenje pločnikov...sej vsi vemo, da ne morejo v 5 minutah očististi celega mesta, ampak da so po 2 tednih!!!!! še vedno na dokaj pomembnih ulicah parkirišča neočioščena, pa halo???? pa da je bila ob enajstih naslednji dan (padavine so ponehale že prejšnji dan proti večeru) baragova še totalno nesplužena....nekoč ko je bila mati županja, so ob takem času plužili že obskurne ulice...mogoče je pa urbana 'požrla' ves denar, že itak smo ne vem koliko časa od kalimerota poslušali, kako so je oblast vzela ne vem koliko milijonov in podbne izgovore za neuspešne projekte, no važno je, da se stadion dela pospešeno ne glede na vse...pač predvolilni populizem...