Nespluženi pločniki v Ljubljani

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Kaj je ta Jankoviæ mal fu*njen. Mislim še predno nas je tale nova pošiljka snega presentla, ko sem bil v Ljubljani so bli pločniki zelo slabo spluženi, parkirat ni možno nikjer, na tleh se ne vidi oznažb, ....3 tedne mine pa ne duha ne sluha o spluženih pločnikih. Včasih je blo to bolje spluženo...vem da so učas ustajal ob 3 ponoč in šli kidat sneg ....zakaj pa ne dajo razpis, da iščejo delavce za čiščenje pločnikov...grem takoj pomagat samo ne za 3 evra, ampak za min.4 evre + malica.
Jankoviæ
bonk.gif

Še naša sosednja občina ma 2x bolje splužene parkirišča. Na Vrhniki so parkirni prostori pred Loko spluženi.

Nazadnje urejeno:

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Par dni nazaj sem hotu it na trg v centr LJ. pa nisem nikjer mogu parkirat, če bi blo splužen bi lahko parkiral potlej sem pa sam črta pa sem šel drugam iskat.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
In kaj bi rad? Imaš na voljo tudi novodobne izume, ki jim LJ-čani pravimo 'garažne hiše'. Aja, zate bi bil verjetno bolj primeren parking v Črnučah, na dvorišču Dinosa...

Sicer sem pa dopoldne (ob cca 11h), ko sem šel do avta v LJ-Mostah videl 4 KPL-jevce, ki so z lopatami operirali po pločnikih okoli zdravstvenega doma in gimnazije. Pa srečal sem veliko plugov, videl sem jih tudi na pločnikih. Sej delajo, sam so tudi padavine bile danes malce bolj obilne (sedaj se počasi umirja). Bojo ponoči počasi spucali, ker bo uibersposobnih voznikov manj na cesti.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Zapreži vaš rjast traktor in pojdi pomagat odvažati sneg.
Aja sej res, tebi ga sploh ne pustijo vozit
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Danes sem se kar nekaj prevozil, začuda niti enkrat srečal pluga. Pa se nisem vozil po nekih vukojebinah, ampak po ulicah LJ.

Mogoče je zdele že kej bolš...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga lopate v roke pa akcija...Pločniki bodo itak do aprila zakidani
bonk.gif
zdej ma Zoki več dela k šerife upeljuje da bodo izvajal kontrolo po cestah.

garner

Deliverance banjo boy
19. nov 2009
547
0
16
Zahod
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zapreži vaš rjast traktor in pojdi pomagat odvažati sneg.
Aja sej res, tebi ga sploh ne pustijo vozit
evil.gif

Mi mamo vsaj dva ti še tega nimaš

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Problem je tudi to, da je tudi okoli šol sneg splužen na pločnike. Tako že od prvega sneženja otroci hodijo po cesti med avtomobili. Super, jaz samo čakam, da kakšnega povozijo...
Očitno sem čuden, ker se kilometer daleč v službo in s tamalim v šolo ne vozim z avtom
bonk.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
pluženje in odvažanje snega je predrago (tu jankoviæe ne zasluži dovolj)..denarja logično da ni od nikoder...itak je ljubljana zapufana za nadaljnjih 20 let, jankoviæ pa najbogatejši 'slovenec'.

saj bo marca prišla odjuga
crazy1.gif

(tam kjer jaz vozim male v vrtec je katastrofa...cesta naplužena - praktično en pas, pločniki nespluženi, še sam cesta ni bila splužena do konca (Oz, še vedno ni..kaj bo zdaj raje ne pomislim).

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Hoteli ste snađi se župana, ki bo efektiven in pravi meneđer. Dobili ste ga. Pozabili pa da takšni delajo le tisto, kar se jim splača, zakoni in predpisi pa so jim prej ovira kot zaveza.

Uživajte in si ga še enkrat izvolite.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ker že 'bruhate' po Zokiju. Kakšno je pa kaj stanje v Medvodah, Domžalah, Trzinu, Škofljici, Igu, Brezovici, Dolu,..? Please, give me answers.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Hoteli ste snađi se župana, ki bo efektiven in pravi meneđer. Dobili ste ga. Pozabili pa da takšni delajo le tisto, kar se jim splača, zakoni in predpisi pa so jim prej ovira kot zaveza.

mojster.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Problem je tudi to, da je tudi okoli šol sneg splužen na pločnike. Tako že od prvega sneženja otroci hodijo po cesti med avtomobili. Super, jaz samo čakam, da kakšnega povozijo...
Očitno sem čuden, ker se kilometer daleč v službo in s tamalim v šolo ne vozim z avtom
bonk.gif

Imn spet je to krivda policije in inšpektorjev. Če bi za take stvari redno kaznovali cestarje (in njihove odgovorne osebe), se to ne bi dogajalo.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
V Kamniku in Domžalah je pol manj snega kot v Ljubljani,pa so vse ceste splužene in posipane.V Ljubljani-danes ob 15-h je bilo snega več kot 20 cm, pa ni bila splužena niti Zaloška cesta, da o lokalnih sploh ne govorim-prejšno sneženje je bila Kašeljska cesta(pa ni ravno čisto lokalna )splužena po dveh dnevih-sramota za Ljubljano!!!

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Pa veš zakaj Zaloška ni bila splužena? Si ti kdaj pomislil, da nek kamion s plugom rabi malenkost hitrosti (pa prostora), da lahko pluži? Aja, plug (torej kamion) že štarta z max gripom, moment je pa integriran v menjalnik. Cela zadeva je zasrana ravno zaradi folka, ki se pelje po Zaloški v Center. V vsaki kanti običajno vidiš le 1 osebo, če sta 2 ali 3 je to običajno vozilo na nujni vožnji (rešilec!). Mah, ne da se mi več. Kozlajte bedniki.....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Danes okoli treh (pa pred tem okoli poldneva) pa kasneje okoli šestih sem dal vsakič vsaj pol LJ skozi in veste so bile vedno čisto OK prevozne.
Pločniki so bili pa polom, to pa je res ...

@pikovit: če je snega pol manj (in pol manj močno sneži), je tudi spucat lažje ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Napako so naredili po prvem sneženju na začetku leta, ko niso odvažali snega (razen iz strogega centra in parih največjih križišč), so najbrž mislili, da ga bo pobralo v 5 dneh, zdaj je pa ta sneg zaledenel in se ga s tistimi malimi traktorčki ne da več plužit. Zdaj bo pa res treba čakati na odjugo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
Res je. Sem ravno danes enega gledal, ko se je s tamalim bagerčkom matral ... Sem mislil, da bo na hrbtu končal ... Seveda se isti kup ni niti premaknil, šele tavelik bager ga je premegal ...