Citat:
Uporabnik alien_alien pravi:
Pozdravljeni
Ne vem, na koga se naj obrnem za nasvet, pa sem težavo opisal tule.
Že dalj časa opažam, da se vodja neprimerno obnaša v službi. In sicer pokliče in se zadira nate, je aroganten, po nepotrebnem povzdiguje glas, vpije, mi prepoveduje, da se pogovarjam s sodelavci na upravi, grozi, da če ne bom delal tako, kot on hoče, da me bo poslal delat drugam. Pri nobeni stvari se ne smem sam odlocat, pa čeprav so to zgolj nepomembne stvari. Me omejuje na način, da mi ne omogoča, da bi se udeležil dodatnih izobrazevanj v službi, kot se jih lahko ostali sodelavci. Ignorantski odnos do mojega znanja, ki ga imam precej več kot ostali, saj se v prostem času sam dosti učim. Ima pa dobre veze s sindikati, pa si zaradi tega se več upa. Tak ignorantski odnos do mene. Prosim, če ima kdo kakšen pameten nasvet, na koga se naj obrnem, da se se ta neprimerna zadeva nekako začne reševati. Ker sodelavci me pri tem ne bodo podprli, ker se bojijo za svoj položaj. Morem reči, da zadeva me zares otežuje, saj sem človek, ki zna razmišljat s svojo glavo, sem inovativen, imam znanje, sem vedno pripravljen sodelovat in tudi poslušat druge, a na nek normalen, človeški in kulturen način. Vodja pa je pravo nasprotje tega, skrajno aroganten, ne upošteva kulture obnašanja, ki bi bila primerna za službo.
Lep pozdrav,