NEO aplikacija na android boxu

damo

Majstr
4. sep 2007
1.060
169
63
Zdravo,

prehajam na telekomovo optiko in NEO. Poleg plačane app. na smart tv bi rad občasno gledal tudi preko android boxa. Katero app uporabiti? Pri telemachu sem moral dat gor neko krekano, da je sploh delalo na android boxih. Kaj pa z NEO? Originalna na android trgovini? Tud kako krekano? Hvala!

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.141
74
48
124
Si bom sposodil kar to temo...
Vprašanje, mogoče kdo zna pomagat, nekako nimam želje klicat helpdeska zaenkrat.
Starša imata paket Neo B (mogoče celo C), ker nista želela imeti dodatnih daljincev, nista priključila Smartboxa, sta pa na TV namestila Neo TV Lite, uspela sta vse nastavit, dela OK, ogled nazaj deluje.
Ker bi včasih kdo kaj pogledal tudi na tablici, sem namestil aplikacijo Neo, v njej se vidi naročniško razmerje in vse naprave, ki so vezane na to naročnino. Problem: na mobilni napravi/tablici se lahko predvaja samo program, ki je trenutno na sporedu, ni možen ogled nazaj. Se komu kaj sanja, kje se to vključi, jaz ne uspem nikakor najti te opcije.
Hvala in lp

_Freak_

Zelenc'
30. jun 2025
23
13
3
Vprašanje, mogoče kdo zna pomagat, nekako nimam želje klicat helpdeska zaenkrat.
Starša imata paket Neo B (mogoče celo C), ker nista želela imeti dodatnih daljincev, nista priključila Smartboxa, sta pa na TV namestila Neo TV Lite, uspela sta vse nastavit, dela OK, ogled nazaj deluje.
Ker bi včasih kdo kaj pogledal tudi na tablici, sem namestil aplikacijo Neo, v njej se vidi naročniško razmerje in vse naprave, ki so vezane na to naročnino. Problem: na mobilni napravi/tablici se lahko predvaja samo program, ki je trenutno na sporedu, ni možen ogled nazaj. Se komu kaj sanja, kje se to vključi, jaz ne uspem nikakor najti te opcije.
Hvala in lp
Na telefonu je tako, da izbereš kanal katerega bi gledal, potem poskrolaš dol/gor in izbereš, kar bi rad pogledal za nazaj

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.922
180
63
Spodaj desno imaš ogled nazaj

Priponke

• Screenshot_20260109_140819_NEO.jpg
    Screenshot_20260109_140819_NEO.jpg
    554,6 KB · Ogledi: 25

_Freak_

Zelenc'
30. jun 2025
23
13
3
Ja odvisno tudi kakšen pogled ikon imaš nastavljen v neo ali listo ali velike ikone, je potem drugače urejen ogled nazaj

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.141
74
48
124
Jao, sem nazadnje preverjal delovanje 3 dni nazaj in ni bilo možno ogleda nazaj. Sem zdajle pogledal in ima vsaka oddaja za 1 teden nazaj gumbek "Play". Očitno ni čisto avtomatski vklop vseh funkcij takoj ob začetku naročnine.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.823
2.873
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Hvala in lp
In zakaj misliš, da bi imela dodatna daljinca? Saj daljinec od Neo boxa zadostuje za vse.

• Wow
Reactions: Kamele0N

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.978
848
113
www.jernej.org
Očitno želita uporabljat samo daljinec od TV-ja… ne od boxa. Z dljincem od boxa zagotovo ne moreš uporabljat/nastavljat vsega na TV-ju. Mogoče vklop/izklop in glasnost… potem se pa počasi zaključi.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.667
5.550
113
In zakaj misliš, da bi imela dodatna daljinca? Saj daljinec od Neo boxa zadostuje za vse.
Lej,lej kse izobražuje.....

Odvisno kolk pameten TV imaš....LCD Samsung brez pameti rabim oba....

LCD Samsung od tastarih.....star enih 10+ let....lahko samo z enim (NEO) daljincem

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
462
4
18
zakaj pa ne obratno? jaz imam daljinec od TV( Philips), ki normalno upravlja NEO. Sploh ne vem kam sem zabrisal NEO daljinec :D

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo