Promocijo pozabite, ker je ni vedno. Zato je potrebno pred vsakim nakupom na silo, da dosežete 59€ preveriti, če se izplača.Saj ni za vsak artikel nujno enaka cena pošiljanja, važno je, da jo na koncu odšteje.
Artikli v tvojem primeru imajo tako ceno, kot je order total, promotions pa je zastonj poštnina, ki je odšteta v celoti. Kje plačaš več, kot bi brez promocije?
Kaj zdaj boš s tem stavkom utrujal?Če čuti kdo zaradi tega oguljfanega - tožit, pa če treba gor do Bruslja.
To potem ne prodajajo več kot novo ampak vrnjen izdelek s popustom in opisom stanja.Nekdo vrnil kot ti. Amazon ne preverja vsega, kar kupci vrnejo.
In ta nekdo je očitno naročlil novega in ga zamenjal s svojim starim, zjebanim diskom, nalimal novo "original" nalepko, kar ni težko ponardit, ter vrnil. Me pa zanima, kakšen kreten moraš bit, da vsaj ne spucaš zadeve, če jo hočeš vrnit v takem stanju. Ker tole bi šel s zobno ščetko 2x čez, pa marsikdo ne bi opazil da je rabljeno.Nekdo vrnil kot ti. Amazon ne preverja vsega, kar kupci vrnejo.
Ja, sej sem isti dan nazaj poslal, denar je pa tudi že vrnjen. Samo opisal sem svojo izkušnjo, ker se mi je čudno zdelo, da bi Samsung store pošiljal rabljeno robo. Verjetno pa lahko tudi marsikoga nategnejo na ta način.Ni važno. Če vrne, ne morejo prodajati kot novo. V tvojem primeru je bolj verjetno, da je zafrknil prodajalec, torej damsung store. Daj dispute.
Ce je škatla kot nova z nalepko potem ne. Imas cel kup primerov na YT.To potem ne prodajajo več kot novo ampak vrnjen izdelek s popustom in opisom stanja.
Če govoriš o Amazonu, ne bodo zaradi tebe avtomatsko spremenili ne pakiranja ne dostave. Lahko pač govoriš s poštarjem in poskusiš s customer service rep-om na Amazonu, da se kaj ekstra dogovoriš. Sicer te lahko kvečjemu interno blacklistajo zaradi preveč vračil.A če naročiš knjigo, pa ti jo poštar/expresone vrže čez ograjo, da je zaradi slabega pakiranja vseskupaj podobno nečemu kar je potegnjeno iz smetnjaka - pa vse to vrneš, da pošljejo novo... in se nekajkrat ponovi, ima kdo izkušnje kolikokrat se gremo lahko ta 'ringlšpil' preden obupajo?