Citat:
Uporabnik blazko pravi:
A dej, dej. Kwa pa Švaba, ki enkrat letno pride v Ljubljano, pa mora sponzorirat tvojo cestnino?
Parkiraš zunaj, vzameš vlak, metro, bus, taksi, rikšo... al pa plačaš.
B.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Koliko je meni znano samo center "Minhna" ker znaki stojijo ko prideš dol iz ceste.
plačajo vsi, tudi za zelene. torej je to diskriminacija, ker se eni celo leto s to nalepko tam vozijo, jaz pa samo 1x. in čez slovenijo se da legalno prit brez nalepke, v center minhna pa ne. ampak vlada nima jajc, da bi ta hip nemcem udarila kontro in sprozila postopek zaradi teh ekovinjet ...Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ja, sej se placa odvistno od avta, al ne?
npr. nekaterim ni treba placat
tisti, ko majo pa zastarele in okolju neprijazne avte pac placajo
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
A dej, dej. Kwa pa Švaba, ki enkrat letno pride v Ljubljano, pa mora sponzorirat tvojo cestnino?
Parkiraš zunaj, vzameš vlak, metro, bus, taksi, rikšo... al pa plačaš.
B.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
plačajo vsi, tudi za zelene. torej je to diskriminacija, ker se eni celo leto s to nalepko tam vozijo, jaz pa samo 1x. in čez slovenijo se da legalno prit brez nalepke, v center minhna pa ne. ampak vlada nima jajc, da bi ta hip nemcem udarila kontro in sprozila postopek zaradi teh ekovinjet ...
Ja in? Še vedno jo rabim, pa če grem tudi samo 1x ... I stane isto kot tistega, ki se bo vozil z avtom po mestu, dokler ne razpade.Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
plačajo vsi, tudi za zelene. torej je to diskriminacija, ker se eni celo leto s to nalepko tam vozijo, jaz pa samo 1x. in čez slovenijo se da legalno prit brez nalepke, v center minhna pa ne. ampak vlada nima jajc, da bi ta hip nemcem udarila kontro in sprozila postopek zaradi teh ekovinjet ...
Nalepka velja celotno življensko dobo vozila in ne eno leto. To je zgolj oznaka za avto, ne cestnina ali kaj takega, kar bi moral vsako leto menjat.