nekoč brata

I

Izbrisan uporabnik 3287

Skoraj slovnično vse pravilno. Smiselni stavki, katere za spremembo vsi razumemo iz prve. Povezana vsebina,.... Naštevam dalje? Sicer pa
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Skoraj slovnično vse pravilno. Smiselni stavki, katere za spremembo vsi razumemo iz prve. Povezana vsebina,.... Naštevam dalje? Sicer pa
zmaga.gif

Aja. Trotlzihr prispevek. Sem zelel govoriti s sirso javnostjo ne samo z intelektualci

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ne da se mi

Nazadnje uredil moderator:

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Samo kakorkoli, čeprav je bil Dražen dober košarkaš, je pokazal svojo tipično hrvaško nadutost, pravzaprav se je videlo, da so hrvati vseskozi bili "najjači".
Kdo je bil v letih med 1985-1990 v JNA ve kaj govorim. Samo iz ust hrvatov si slišal poveličevanje svoje j.ebane usaške kifle.

Nazaj na temo:
dober dokumentarec. Faca mi je bil Divac, ko je razlagal, kako je prvič šel v USA, brez gvanta in ko je čakal na izboru za klub. Je imel precej sreče.
grin1.gif

ustaška kifla itn... zanimivo
zmaga.gif

iz koje šumetine si ti među ljude zalutao hebote
Dražen Petroviæ in "tipična hrvaška nadutost"...(btw Dražen ima srbske korenine... hebem te trofazna u praznu glavurinu četnišku)

in ti si "KAO" bil v JNA med 85-90
bonk.gif

če so na "regrutaciji" retarde spuščal je to možno pa ne verjamem prej bo, da je to produkt tipa "rekla-kazala".

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik girisan pravi:

Divac je kr pametno naredu, da ni pršu na pogreb (kot je že nekdo omenu)...Baje je blo 100.000 ljudi (kot so navedli v dokumentarcu) in bi pomoje človeka k je ponižov njihovo zastavo (sploh v tistih napetih časih) živga pojedl, neglede na to kdo je...

Sej tm na cesti vprasa mimoidocega.

Znate ko je Vlado Divac?
Vlado Divac? ... Cetnik

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Samo kakorkoli, čeprav je bil Dražen dober košarkaš, je pokazal svojo tipično hrvaško nadutost, pravzaprav se je videlo, da so hrvati vseskozi bili "najjači".
Kdo je bil v letih med 1985-1990 v JNA ve kaj govorim. Samo iz ust hrvatov si slišal poveličevanje svoje j.ebane usaške kifle.

Nazaj na temo:
dober dokumentarec. Faca mi je bil Divac, ko je razlagal, kako je prvič šel v USA, brez gvanta in ko je čakal na izboru za klub. Je imel precej sreče.
grin1.gif

zmaga.gif

Dražen Petroviæ in "tipična hrvaška nadutost"...(btw Dražen ima srbske korenine... hebem te trofazna u praznu glavurinu četnišku)

bonk.gif

če so na "regrutaciji" retarde spuščal je to možno pa ne verjamem prej bo, da je to produkt tipa "rekla-kazala".

Kaj je pa tebe zamoril?

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:

Nazaj na temo:
grin1.gif

zmaga.gif

bonk.gif

Kaj je pa tebe zamoril?

Če pa balavac piše neumnosti bem ga glu pa
Piše o Draženu pocersko, da glava peče.

Kot, da bi o Tesli napisal, da je bil žešči hrvatski nacionalist.

Bemgaglupadagabem on je bil v JNA
aha

mistique

Guru
16. jun 2009
14.189
1.970
113
Emona / Carnium
Veš kok je takšnih v Sloveniji. Patriotov na iČ
evil.gif
Vsi so dobili trde čez noč. Baje se je lažje šiht dobilo, babo, sedež na busu, sredinec v komšiluku,...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
jep lani so ga predvajali na EPSN HD.......super dokumentarec....če bi bila danes YU, bi haral povsod pomoje. Just name it.

Ma veš da bi. Juga ni nikoli harala v fuzbalu, niti ko je bilo opevano bratstvo i jedinstvo ne.

V basketu je juga harala smao zato, ker Američani niso sovjih NBA-jevcev pošiljali na svetovna in olimpijade.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ko je bil predpis, da so na Olimpijadi kao amaterji, so bili v reprezentanci ZDA res najboljši študenti, ki so navadno takoj po igrah podpisali za NBA, potem so bili pa kar vrhunski NBA-jevci. Pred dvajsetimi leti je zame že včasih, pa si oglej reprezentanco ZDA v Barceloni 1992. Če pa zate včasih pomeni stara Grčija, pa ne morem pomagati.
Svetovnih prvenstev pa res niso kaj prida šmirglali.

Nazadnje urejeno:

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Drazen je bil bl hevat k srb.
Je bil tut patriot.

Al ne mogoce?

No dj mu še ti krvna zrnca prebroji.
Če že gremo v podrobnosti. Dražen ima srbske korenine Divac pa hrvaške(Dalmacija).
In kaj boš zdaj? En je po besedah unga bee daka od prej arogantni hrvaški naci
po besedah enga iz teme je Divac troprsti provokator

Po moje sta človeka predvsem VELEMOJSTRA, ki sta bila v napačnem času na napačnem mestu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa o tem sem jaz govoril. velemojstrih.

pa ste usral temo s temi anci forami.

a si kje zasledil kaj je s sabonisom..njega nisem amral..mamu mu veliku

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.978
113
40
MB
on je bil pa res neugodn ja
evil.gif
upokojen je, pa lani je mel mislim da infarkt

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa o tem sem jaz govoril. velemojstrih.

pa ste usral temo s temi anci forami.

a si kje zasledil kaj je s sabonisom..njega nisem amral..mamu mu veliku

Sabonis dobro okreva po infarktu. Letos je pomagal pri treningih Litovskih mladcev pred prvenstvom pri nas (kasneje so osvojili naslov prvakov). Po posnetnik sodeč jih je šolal kot mlade mucke
smile-1.gif

ghibli

18. sep 2007
2.132
1
38
ta je tut bil klasa

btw nisem jaz sral po temi
popeezdil sem na unga telebajska, ki piše tarbunjarije pa nima veze z lastnimi možgani.