I
Izbrisan uporabnik 3287
Skoraj slovnično vse pravilno. Smiselni stavki, katere za spremembo vsi razumemo iz prve. Povezana vsebina,.... Naštevam dalje? Sicer pa
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Zakaj? Ne razumem.
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Skoraj slovnično vse pravilno. Smiselni stavki, katere za spremembo vsi razumemo iz prve. Povezana vsebina,.... Naštevam dalje? Sicer pa
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Samo kakorkoli, čeprav je bil Dražen dober košarkaš, je pokazal svojo tipično hrvaško nadutost, pravzaprav se je videlo, da so hrvati vseskozi bili "najjači".
Kdo je bil v letih med 1985-1990 v JNA ve kaj govorim. Samo iz ust hrvatov si slišal poveličevanje svoje j.ebane usaške kifle.
Nazaj na temo:
dober dokumentarec. Faca mi je bil Divac, ko je razlagal, kako je prvič šel v USA, brez gvanta in ko je čakal na izboru za klub. Je imel precej sreče.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kot zeleni sem bil takrat tam cca enako popularen. ..
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Divac je kr pametno naredu, da ni pršu na pogreb (kot je že nekdo omenu)...Baje je blo 100.000 ljudi (kot so navedli v dokumentarcu) in bi pomoje človeka k je ponižov njihovo zastavo (sploh v tistih napetih časih) živga pojedl, neglede na to kdo je...
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Samo kakorkoli, čeprav je bil Dražen dober košarkaš, je pokazal svojo tipično hrvaško nadutost, pravzaprav se je videlo, da so hrvati vseskozi bili "najjači".
Kdo je bil v letih med 1985-1990 v JNA ve kaj govorim. Samo iz ust hrvatov si slišal poveličevanje svoje j.ebane usaške kifle.
Nazaj na temo:
dober dokumentarec. Faca mi je bil Divac, ko je razlagal, kako je prvič šel v USA, brez gvanta in ko je čakal na izboru za klub. Je imel precej sreče.
ustaška kifla itn... zanimivo
iz koje šumetine si ti među ljude zalutao hebote
Dražen Petroviæ in "tipična hrvaška nadutost"...(btw Dražen ima srbske korenine... hebem te trofazna u praznu glavurinu četnišku)
in ti si "KAO" bil v JNA med 85-90
če so na "regrutaciji" retarde spuščal je to možno pa ne verjamem prej bo, da je to produkt tipa "rekla-kazala".
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Nazaj na temo:
ustaška kifla itn... zanimivo
iz koje šumetine si ti među ljude zalutao hebote
Dražen Petroviæ in "tipična hrvaška nadutost"...(btw Dražen ima srbske korenine... hebem te trofazna u praznu glavurinu četnišku)
in ti si "KAO" bil v JNA med 85-90
če so na "regrutaciji" retarde spuščal je to možno pa ne verjamem prej bo, da je to produkt tipa "rekla-kazala".
Kaj je pa tebe zamoril?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
jep lani so ga predvajali na EPSN HD.......super dokumentarec....če bi bila danes YU, bi haral povsod pomoje. Just name it.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Drazen je bil bl hevat k srb.
Je bil tut patriot.
Al ne mogoce?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa o tem sem jaz govoril. velemojstrih.
pa ste usral temo s temi anci forami.
a si kje zasledil kaj je s sabonisom..njega nisem amral..mamu mu veliku