nekaj za ušesa

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Dobro jih je zjebala tastara
zmaga.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Tko, kot vsi ostali v občinstvu.
Pač - stereotipi - pojava, obleka, pa to... neka kmetica, kaj bo ona neki krulila tuki...
bonk.gif

Domišljavost je naglavni greh, pa se ljudje tega premalo zavedajo - ne samo verni. To je pač univerzalna resnica. Tko, kot ne kradi, ne ubijaj itd.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Uf čudovito, mi je seglo do srca. Samo poglejte vse obraze pred nastopom in takoj po začetku, adijo. Čudovit nastop.
zmaga.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
457
83
45
dolenska
Kristus
shocked-1.gif

Postavo, stil frizure, obleka,.. Ma rojena za strašilo za na njivo. Ptiči garantirano prinesejo vso koruzo za 10 let nazaj. Ko pa goflo odpre. Jah jst je nisem več videl.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ej pa ne moreš primerjati šolane operne pevke z eno ''gospodinjo'' samoukinjo,ti rečem da sem 1000% da bi susan po nekaj 10 urah tečaja pri profi učitelju pela skoraj tako ruthie (okej malo nižje ker je alt,ruthie je pa mezzo)

Touge

Pripravnik
8. maj 2008
130
2
18
tud men se tko zdi
wink-1.gif

ta teta je mela kr enepar vaj z mikrofonom pred tem nastopom, to pa pravim zato ker vem kako je slišat ko se nek solist prvič znajde pred mikrofonom
grin1.gif

Tko da ne mislit, da je Susan še ''včer'' štrikala doma dns pa tko nastopa.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
A ko se pa idiote posluša, je pa vse normalno in resnično...?
bonk.gif

Poglej našo sceno: samo dober dekolte, dolge noge in prekratko krilo, pa si že zvezda. V primeru Murka niti to ni potrebno...
Tej teti iz VB pri nas nihče ne bi odprl vrat, mogoče za kakega prišepetovalca v gledališču, samo ta je folk ne bi opazil. In ravno za take so te oddaje...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa tud če je blo nastavljeno, še zmer ma boljši glas kot ga nima marsiktera pevka...
wink-1.gif

Čist me je do solz prpravla no... Noro.