Nekaj ni jasno; dostava hrane in cena dostave

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, ne štekaš ker on žere te bone jih nekdo drug ne dobi ki bi jih bil potreben... tako pac je balkanska mentaliteta... zato pa so instrumenti ko se da to "popravit"...

bodo pristojni, ki dajejo subvencije povedali, kako pa kaj.

ti, kot zgrešen spermij, odžiraš prostor na zemlji, ki bi ga lahko zasedal nekdo ki ni glup in neproduktiven. proti takim ni instrumentov
frown-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
če imaš redno delovno razmerje potem nisi upravičen do bonov in si v prekršku.

tako da sledi prijava.

kak ti je ime, drugace pa na PM ce kdo pozna podatke od tega tipa.

In mi bodo kaj? Kaj pa če sem naročil hrano za brata in on pač naroči dva obroka, kosilo + večerjo.

C'mon. Smešen si.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, ne štekaš ker on žere te bone jih nekdo drug ne dobi ki bi jih bil potreben... tako pac je balkanska mentaliteta... zato pa so instrumenti ko se da to "popravit"...

bodo pristojni, ki dajejo subvencije povedali, kako pa kaj.

Da si ne naredis splošne sramote, ko sem tu znan zavajalec in lažnivec, kako veš da sem redno zaposlen?

Lahko da sem te nagnil
smile-1.gif

Spet Cmon, smešen si že drugič.

Mogoče ti bo to pozvonilo.
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/846494/an/0/page/0#846494

Al pa sem se šel v forum šola je nora tut vlagatelja kumaric....

Smešen si že tretjič. cmon.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

tako da sledi prijava.

In mi bodo kaj? Kaj pa če sem naročil hrano za brata in on pač naroči dva obroka, kosilo + večerjo.

C'mon. Smešen si.
Tudi tega NE SMEŠ početi

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

tako da sledi prijava.

C'mon. Smešen si.
Tudi tega NE SMEŠ početi

je bil pa na obisku sošolec, pa je še za njega naročil, ob tem pa seveda predložil dve študentski izkaznici

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

tako da sledi prijava.

C'mon. Smešen si.
Tudi tega NE SMEŠ početi

kajpa če pišem ta post jaz, brat od mx-a pa se mi samo neda registrirat?

In zakaj nesme brat naročit hrane?

Torej če grema mi2 jest, in ti kao študent si z mano, in jaz rečem kelnarju; 2 pira pa 2 pici šunka sir gobe, eno mamo na bon.

Kje je tu prekršek?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.449
113
Matr se je tip usral. Sedaj se lahko nehaš trest, tega nihče ne preverja ker je izjemno težko dokazljivo + nikomur nič ne odžiraš. vsak študent si lahko kupi svojo kvoto bonov in to je to. Sam si pa hecen, prvo frajariš, pol pa 4 poste sproduciraš ko človeka prepričuješ da v bistvu nisi kriv ker si se mogoče samo hecal in da kaj pa če je brat.... Bodi frajer še sedaj in pojej kakec ki si ga pokakal s svojim nabijanjem.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ksz

pa kakorkoli... pri nas postaja stalnica, da se embalažo zaračuna. trenunto je povečini 0,5€ pri lokalnih dostavljalcih. a ste v mb tok zadaj, da je še zastonj embalaža? sej un karton tud neki stane. in ob teh cenah benza, je čist normalno, da so take cene. In ni važno, koliko korakov naredi tip. pač enemu 15km stran se bo zdelo pa čist ql da je 1€ dostava, ker je tok daleč. Pač taka je cena storitve. pa če si sosed al pa 15km stran.
Očitno si pa itak tečna stranka, in ti pač vse zaračunajo - da te pač mal zafrkavajo. Če bi bil ql in ne bi skoz neki kompliciral, dostavljalec verjetno nebi računal dostave.

Luksuz se pač plača. In tud noben te ne sili, da tam naročaš. prodej ostale bone, pa nabavi druge (a se to sploh še da?).

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
c'mona.....
evil.gif

sem dal naprej, ce bodo preverjali bos tako ali tako videl.
wink-1.gif
zdaj pa uzivaj bone dokler še lahko , klošarček.

c'mona.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Matr se je tip usral. Sedaj se lahko nehaš trest, tega nihče ne preverja ker je izjemno težko dokazljivo + nikomur nič ne odžiraš. vsak študent si lahko kupi svojo kvoto bonov in to je to. Sam si pa hecen, prvo frajariš, pol pa 4 poste sproduciraš ko človeka prepričuješ da v bistvu nisi kriv ker si se mogoče samo hecal in da kaj pa če je brat.... Bodi frajer še sedaj in pojej kakec ki si ga pokakal s svojim nabijanjem.

Lol, če pa sem študent, a prilimam potrdilo al kaj
stupid-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Ti kar.
Pa zraven nalimaj še potrdilo, da nisi vpisan na zavodu za zaposlovanje ali redno zaposljen.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Zato se je toliko usajal nad računom, da ga model sploh ni mel časa za študentsko vprašat.