Nekaj ni jasno; dostava hrane in cena dostave

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Naročim futer na bone. Model prileti iz kubanske restavracije oddaljene točno 100m (5m +/-), niti avta se nesplača kurblat.

Prinese hrano, mu dam bone in dodatno sem naročil še porcijo njihovega hrustljavega krompirčka.

Mi da račun zanj, 3,70. Gledam WTF? Krompirček je nekje 1,50-1,60, Čeknem račun dostava 1€, pakunga 50 centov x 2 porciji= 1€

Sem mu reko, poglej model, na izbiro maš dve opciji, odneseš letance pa krompir nazaj brez bonov, lahko pa
vzameš bone in reči šefu da sem te natulil kot psa da kasira 2€ za 5korakov, polek tega pa ima najdražje bone v mariboru.

Pustil hrano, vzel bona in še jebenega krompira ni računal.

Prokleta drhal. Pa gladko malo se mi j*ebe za 3 evre, zvečer jih zakockam 300, samo me pa dvigne nafuk, da majo
ene najdražjih bonov, nato pribitek na dostavo, nato pa kasira še embalažo in še dostavo ki je itak v bonu že plačana.

Pa p*čkamaterna zavi mi jo v celofan, nerabim met že itak obupno malih porcij v stiroporasti škatli ki je 3x prevelika
za vsebino ki jo dobiš.

Pri jebenem kantanteju več ne naročim hrane, je pa res da so njihove plate ki jih dobiš na mizo svinjsko dobre.
In svinjsko drage.

Kaj bi kdo vedel s kakega prof. stališča kak je s tem dostava in nato kasiranje dostave, embalaže, ipd...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.107
-8.790
113
Če si tako prokleto len, da se ti ne da vzdigniti riti in odmajati teh 100m do gostilne, pač lepo doplačaj za posteržbo na domu.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če si tako prokleto len, da se ti ne da vzdigniti riti in odmajati teh 100m do gostilne, pač lepo doplačaj za posteržbo na domu.

Nebom hodil po hrano, ker pol je logično da ti kasirajo embalažo, pri bonu pa ti je nebi smeli, al zakaj je pol
bon za dostavo dražji? Ker so porabli več barve ko so natisnili na bon DOSTAVA?
confused-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne vem kaj tak računajo dostave dodatno, kot da če se sedeš v gostilni pa nimajo stroškov s kelnarjem in pomivanjem (in nakupom) posode
tongue-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ne vem kaj tak računajo dostave dodatno, kot da če se sedeš v gostilni pa nimajo stroškov s kelnarjem in pomivanjem (in nakupom) posode
tongue-1.gif
Tisti strošek je bolj ali manj fiksen, ker v vsakem primeru mora nekdo tam biti prisoten za kelnarjenje in pomivanje posode. Jih ne stane nič več, če med drugimi še malcoma v gostilni popedina in pospravi za njim.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
tongue-1.gif
Tisti strošek je bolj ali manj fiksen, ker v vsakem primeru mora nekdo tam biti prisoten za kelnarjenje in pomivanje posode. Jih ne stane nič več, če med drugimi še malcoma v gostilni popedina in pospravi za njim.

Kaj pa pranje posode? Nakup pomivalca, poraba vode za pranje, poraba štroma za pranje, poraba čistila za pranje,
pol še ti kaki gost flikne taler na tla, pa še kak kelnar isto... To so pa vse stroški... da ne omenjam da se dosti porabi tud
tabasca in ostalih pekočih omakic, ki niso poceni. (tamali tabasco stane 4€)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
A si ti res tako neumen ali se samo delaš neumnega ?
A misliš da so vsi 100m stran od gostilne ?
A misliš da natakar med delom še dostave z avtom spotoma zrihta, reče strankam, be back in 15 ?
Saj če ni stroškov pa začni ti dostavljati zanj, me prav zanima če boš zastonj fural, pa zastonj nosil v X nadstropje pol pa še prenašal abuse prepotentnih skretov, ki se jim ne da 100m peške ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A si ti res tako neumen ali se samo delaš neumnega ?
A misliš da so vsi 100m stran od gostilne ?
A misliš da natakar med delom še dostave z avtom spotoma zrihta, reče strankam, be back in 15 ?
Saj če ni stroškov pa začni ti dostavljati zanj, me prav zanima če boš zastonj fural, pa zastonj nosil v X nadstropje pol pa še prenašal abuse prepotentnih skretov, ki se jim ne da 100m peške ?

Zakja so pol boni za dostavo dražji?
confused-1.gif

Finta je zdaj da oni edini kasirajo to v mb, vsepovsod okol je dostava na bon free. (ker to plačaš ž
e ob nakupu bona)

Zdaj pa:

Al je fukjen mx in vse gostilne v mb, al pa ti in šef kantanteja.
confused-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.634
212
63
Kranj
od kje tebi denar za 300€, če pa jokaš za bone? sorry za 4€ si človek naredi super kosilo doma.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
od kje tebi denar za 300€, če pa jokaš za bone? sorry za 4€ si človek naredi super kosilo doma.

Jaz si doma naredim super kosilo za 3€
smile-1.gif

Sicer pa mi pripravi 10 pečenih bederc (hrustljavih in pikantnih), dve solatki, dve piadinji z piščančjim mesom in nadevom,
2 polnjena krosona, in mi jih dostavi na dom. Vsega za ceno 5€. Nimaš šans, ker te štrom, olje kis in ostalo stane tolko kot mene vseskupaj, zdaj pa še prištej vsaj dve uri dela za vseskupaj. Le idi lepo testo rolat za piadinjo.

Od kod mi denar za 300€? Zakaj pa ti morem jaz to razlagat? Kaj ti ne hodiš v službo? Midva hodima oba
smile-1.gif

In ne jokam za denarjem, ampak za nategom. In če dobro prebereš je moj post samo provokacija, ker mi je tečno
ker mi je odpadel tenis in nimam celo popoldne kaj počet.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Torej da malo analiziramo:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Naročim futer na bone.
Aha.

>>> Model prileti iz kubanske restavracije oddaljene točno 100m (5m +/-), niti avta se nesplača kurblat.
Rit dvigni, 100 metrov imaš narejenih v točno eni minuti. Saj ni čudno, da si zavaljen kot žajfa.

>>> Pa gladko malo se mi j*ebe za 3 evre, zvečer jih zakockam 300,
Pravi denar pa denar na fejsbuku ali pokerstars ni isto.

>>> Pustil hrano, vzel bona in še jebenega krompira ni računal.
Ja, tebe se je ustrašil
hysterical-1.gif

>>> Pri jebenem kantanteju več ne naročim hrane, je pa res da so njihove plate ki jih dobiš na mizo svinjsko dobre.
>>> In svinjsko drage.
5 evrov je svinjsko drago? Toliko je ena malica v kaki menzi.

>>>Pa p*čkamaterna zavi mi jo v celofan, nerabim met že itak obupno malih porcij v stiroporasti škatli ki je 3x prevelika
>>>za vsebino ki jo dobiš.
O, Jado!
pozdrav.gif

Kaj ti bi vse zastonj? Luksuz lenarjenja se plača. Jaz bi ti dvojno računal glede na oddaljenost.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
To pa je cantante vetrinjska, proti tistemu na pariške komune so tak polni for da glava boli. Sicer pa tudi prvič čujem da bi ti dostavo računali poleg bona
bonk.gif