Naročim futer na bone. Model prileti iz kubanske restavracije oddaljene točno 100m (5m +/-), niti avta se nesplača kurblat.
Prinese hrano, mu dam bone in dodatno sem naročil še porcijo njihovega hrustljavega krompirčka.
Mi da račun zanj, 3,70. Gledam WTF? Krompirček je nekje 1,50-1,60, Čeknem račun dostava 1€, pakunga 50 centov x 2 porciji= 1€
Sem mu reko, poglej model, na izbiro maš dve opciji, odneseš letance pa krompir nazaj brez bonov, lahko pa
vzameš bone in reči šefu da sem te natulil kot psa da kasira 2€ za 5korakov, polek tega pa ima najdražje bone v mariboru.
Pustil hrano, vzel bona in še jebenega krompira ni računal.
Prokleta drhal. Pa gladko malo se mi j*ebe za 3 evre, zvečer jih zakockam 300, samo me pa dvigne nafuk, da majo
ene najdražjih bonov, nato pribitek na dostavo, nato pa kasira še embalažo in še dostavo ki je itak v bonu že plačana.
Pa p*čkamaterna zavi mi jo v celofan, nerabim met že itak obupno malih porcij v stiroporasti škatli ki je 3x prevelika
za vsebino ki jo dobiš.
Pri jebenem kantanteju več ne naročim hrane, je pa res da so njihove plate ki jih dobiš na mizo svinjsko dobre.
In svinjsko drage.
Kaj bi kdo vedel s kakega prof. stališča kak je s tem dostava in nato kasiranje dostave, embalaže, ipd...
Prinese hrano, mu dam bone in dodatno sem naročil še porcijo njihovega hrustljavega krompirčka.
Mi da račun zanj, 3,70. Gledam WTF? Krompirček je nekje 1,50-1,60, Čeknem račun dostava 1€, pakunga 50 centov x 2 porciji= 1€
Sem mu reko, poglej model, na izbiro maš dve opciji, odneseš letance pa krompir nazaj brez bonov, lahko pa
vzameš bone in reči šefu da sem te natulil kot psa da kasira 2€ za 5korakov, polek tega pa ima najdražje bone v mariboru.
Pustil hrano, vzel bona in še jebenega krompira ni računal.
Prokleta drhal. Pa gladko malo se mi j*ebe za 3 evre, zvečer jih zakockam 300, samo me pa dvigne nafuk, da majo
ene najdražjih bonov, nato pribitek na dostavo, nato pa kasira še embalažo in še dostavo ki je itak v bonu že plačana.
Pa p*čkamaterna zavi mi jo v celofan, nerabim met že itak obupno malih porcij v stiroporasti škatli ki je 3x prevelika
za vsebino ki jo dobiš.
Pri jebenem kantanteju več ne naročim hrane, je pa res da so njihove plate ki jih dobiš na mizo svinjsko dobre.
In svinjsko drage.
Kaj bi kdo vedel s kakega prof. stališča kak je s tem dostava in nato kasiranje dostave, embalaže, ipd...