Nedotakljiva sedma sila

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Še vedno ne vem, kaj je ekstremni levičar. Tako .. po definiciji. Razumem pa, da naj bi bila neka žaljivka. Le za koga?
Vem pa, kaj je "komunist". Po definiciji. Zopet pa ne vem, kaj je to v današnjem žargonu, kjer ga uporabljate - zopet za neko žaljivko.

Dragi moji, "komunist" je tisti, ki se je zavestno odrekel vsake svoje lastnine in jo podaril na razpolago skupnosti, v kateri živi.
Jezus je tisti izvorni, prvi komunist, za katerega pisna zgodovina ve. :fredi: To je oni ... tisti Jezus :fredi: , tisti ekstremni levičar.

Toliko o žaljivkah, ki jih uporabljate, takole odgovorno ali pa neodgovorno.
preprosto. za vsakogar ki se ne strinja z desnimi ščurki :evil:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Prilepi se pomene iz drugih slovarjev, tale ki si ga nalepil je ze spisan z zaljivim tonom. sem ze pred tabo googlal.

Prav ta za razliko od ostalih lepo obrazloži dejanski pomen ekstremnega levičarja. Drugi slovarji napišejo zgolj to, da gre za žaljivo oznako politično levo usmerjene osebe in to ne drži oz. je preveč skromen opis, premalo podroben. Vsak levičar pač ni ekstremni levičar ampak vsak ekstremni levičar pa je levičar.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
aha. verjetno pise tako, ker tako je. ampak seveda lahko ti napises, da temu ni tako, ker mislite da lahko samo vi ustvarjete resnico.

ker tukaj so vsi ekstremni levičarji, pa se mi zdi, da niso vsi enaki.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prav ta za razliko od ostalih lepo obrazloži dejanski pomen ekstremnega levičarja. Drugi slovarji napišejo zgolj to, da gre za žaljivo oznako politično levo usmerjene osebe in to ne drži oz. je preveč skromen opis, premalo podroben. Vsak levičar pač ni ekstremni levičar ampak vsak ekstremni levičar pa je levičar.
Zate je ekstremni levičar vsak, ki se ne strinja s tabo ali pa ima na stvar drugačen pogled. :evil:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in jonny77

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
aha. verjetno pise tako, ker tako je. ampak seveda lahko ti napises, da temu ni tako, ker mislite da lahko samo vi ustvarjete resnico.

ker tukaj so vsi ekstremni levičarji, pa se mi zdi, da niso vsi enaki.

Nope, niti približno niso vsi levičarji na Alterju ekstremni levičarji.

In ja, navedena definicija pije vodo, ostale definicije so pa zgolj navajajo, da je izraz žaljiv in niti malo ne o tem za kakšno osebo pravzaprav velja.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
no ja... torej je zaljivka.

Bi se dalo razpravljati o tem in se bom navezal kar na bizijevo mišljenje - ali je opis realnega stanja žaljivka? A če lopovu rečeš lopov ga tudi užališ? Če ga - ali bi potem moral zavoljo sprave reči ne, ta lopov pa ni lopov ter se opravičiti pa bi bilo ok?

Definitivno ima beseda slabšalen namen oz. prizvok ali je pa žaljivka bi pa lahko to nihalo od primera do primera. Normalnemu levičarju z normalnimi in za OK življenje nujno potrebnimi levimi idejami je beseda ekstremni levičar seveda žaljivka ampak za lepousmerjenega debila, kateremu ni jasno kako zadeve funkcionirajo in ti nažiga o nekih povsem nerealnih oz. utopičnih zadevah je pa potem beseda ekstremni levičar povsem na mestu in nebi rekel, da si ga s tem (u)žalil. No, ekstremni levičar bo seveda absolutno prepričan, da gre za žaljivko in da se ga žali ampak to je zdaj že druga stvar.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Bi se dalo razpravljati o tem in se bom navezal kar na bizijevo mišljenje - ali je opis realnega stanja žaljivka? A če lopovu rečeš lopov ga tudi užališ? Če ga - ali bi potem moral zavoljo sprave reči ne, ta lopov pa ni lopov ter se opravičiti pa bi bilo ok?

Definitivno ima beseda slabšalen namen oz. prizvok ali je pa žaljivka bi pa lahko to nihalo od primera do primera. Normalnemu levičarju z normalnimi in za OK življenje nujno potrebnimi levimi idejami je beseda ekstremni levičar seveda žaljivka ampak za lepousmerjenega debila, kateremu ni jasno kako zadeve funkcionirajo in ti nažiga o nekih povsem nerealnih oz. utopičnih zadevah je pa potem beseda ekstremni levičar povsem na mestu in nebi rekel, da si ga s tem (u)žalil. No, ekstremni levičar bo seveda absolutno prepričan, da gre za žaljivko in da se ga žali ampak to je zdaj že druga stvar.

ja sej lahko obracas kolikor zelis, ampak se vedno je zaljivka.

to je FACT.

:)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
Abejžnobejž, lopovu reči lopov ni žaljivka, ekstremnemu levičarju reči ekstremni levičar pa je žaljivka, je že v redu.

Ti si se odločil, da je žaljivka. To je pa res dejstvo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
lopov ni zaljivka.

kdaj sem pa rekel da sem?
Enkrat trdiš da si levičar, drugič trdiš da nisi levičar. Kaj je s tabo?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Enkrat trdiš da si levičar, drugič trdiš da nisi levičar. Kaj je s tabo?

ja, res je da pisem z levo roko. in kaj je stabo, da pises da sem zaradi tega bolan??

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kje sem napisal da če pišeš z levo roko da si bolan?
Vse v redu s tabo? Prividi?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Abejžnobejž, lopovu reči lopov ni žaljivka, ekstremnemu levičarju reči ekstremni levičar pa je žaljivka, je že v redu.

Ti si se odločil, da je žaljivka. To je pa res dejstvo.

lopov je lopov ko ke za to obsojen. ce nelopovu reces lopov je tudi zaljivka. tako da najprej moras dokazati da je lopov.

ekstremni levičar je pa razglasen od nekoga, ki se pac ne strinja z njim. torej obsojen brez sojenja.

sej pravim, obracaj kakor zelis. to je zaljivka. Fact.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.773
15.836
113
lopov je lopov ko ke za to obsojen. ce nelopovu reces lopov je tudi zaljivka. tako da najprej moras dokazati da je lopov.

ekstremni levičar je pa razglasen od nekoga, ki se pac ne strinja z njim. torej obsojen brez sojenja.

sej pravim, obracaj kakor zelis. to je zaljivka. Fact.

Aaaa, to me je zanimal glede lopova ja, tnx, zdaj mi je jasno zakaj misliš tako kot misliš ampak se še vedno ne strinjam s tabo. Če rečem kreten človeku, ki ni kreten je to absolutno žaljivka. Če rečem dejanskemu kretenu kreten, to NI žaljivka. Če bom kristjanu rekel kristjan to ne bo žaljenje, v kolikor bi rekel kristjan kakšnemu zavednemu muslimanu bo to žaljivka. Posledično v kolikor normalnemu levičarju rečem, da je ekstremni levičar to JE žaljivka, če bom pa ekstremnemu levičarju rekel ekstremni levičar pa to NI žaljenje. Fact.

Se pa strinjam, da ima sama beseda "ekstremni levičar" nedvomno negativen prizvok in to pa zaradi drugega dela besede -ard- kar izhaja iz besede retard.